New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

vehicle/heli/building material wont stop spawning and causing lag ! #496

Closed
lima12 opened this Issue Jun 19, 2017 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@lima12

lima12 commented Jun 19, 2017

here is the problem !
we using ver 1.7 and the problem is :

  • vehicle keep spawning and keep spawning w/o stop or cleaning causing lag for server after 5 min
  • vehicle spawn overlap each other and .... BOOM !
@ccgmatt76

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ccgmatt76

ccgmatt76 Jun 20, 2017

What else have you changed or edited within the mission file ?

ccgmatt76 commented Jun 20, 2017

What else have you changed or edited within the mission file ?

@lima12

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lima12

lima12 Jun 24, 2017

i fixed the problem ! DO NOT USE THE MAIN_CONFIG ! ! use the default !

lima12 commented Jun 24, 2017

i fixed the problem ! DO NOT USE THE MAIN_CONFIG ! ! use the default !

@ccgmatt76

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ccgmatt76

ccgmatt76 Jun 24, 2017

no you have patched the problem, whatever you have done you have messed something up as vanilla has no issues like that.

ccgmatt76 commented Jun 24, 2017

no you have patched the problem, whatever you have done you have messed something up as vanilla has no issues like that.

@lima12

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lima12

lima12 Jun 25, 2017

i have done NOTHING but copy the folder wasteland config in the zip file i download from github to the root server !

lima12 commented Jun 25, 2017

i have done NOTHING but copy the folder wasteland config in the zip file i download from github to the root server !

@AgentRev

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AgentRev

AgentRev Jun 25, 2017

Member

I dunno what you're raving about, there is no version 1.7, latest is v1.3c

Member

AgentRev commented Jun 25, 2017

I dunno what you're raving about, there is no version 1.7, latest is v1.3c

@lima12

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lima12

lima12 Jun 27, 2017

i mean game version 1.7 not the wasteland 1.7

lima12 commented Jun 27, 2017

i mean game version 1.7 not the wasteland 1.7

@AgentRev

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AgentRev

AgentRev Jun 27, 2017

Member

It's 1.70, not 1.7

Member

AgentRev commented Jun 27, 2017

It's 1.70, not 1.7

@ccgmatt76

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ccgmatt76

ccgmatt76 Jun 28, 2017

We are on 1.72 stable now however that shouldn't make a difference to the current wasteland mission so no idea what or why you have problems without more information, why not start by posting your server rpt

ccgmatt76 commented Jun 28, 2017

We are on 1.72 stable now however that shouldn't make a difference to the current wasteland mission so no idea what or why you have problems without more information, why not start by posting your server rpt

@lima12

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lima12

lima12 Jul 1, 2017

lima12 commented Jul 1, 2017

@ccgmatt76

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ccgmatt76

ccgmatt76 Jul 2, 2017

It's always a good idea to share your server rpt when reporting issues, but glad it's fixed

ccgmatt76 commented Jul 2, 2017

It's always a good idea to share your server rpt when reporting issues, but glad it's fixed

@AgentRev AgentRev closed this Apr 14, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment