Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Building DEB packet of a user application doesn't work #19

Closed
flipback opened this issue Oct 7, 2018 · 0 comments

Comments

@flipback
Copy link
Member

commented Oct 7, 2018

I've generated a test application with OpcUaBuilder and tried to build DEB packet from it by typing:

$ sh build.sh deb

Then I've got this error:

build deb package start
build deb package enable
-- Eclipse version is set to 3.6 (Helios). Adjust CMAKE_ECLIPSE_VERSION if this is wrong.
-- Version info
--   product version: 1.0.0
-- Dependency info
--   opcuastack version: 3.0.1
--   boost version: .
--   openssl version: ..
-- System info
--   host system name: Linux
--   host system processor: x86_64
--   system processor: x86_64
--   system name: Linux
--   host system: Linux-4.15.0-36-generic
CMake Error at CMakeLists.txt:73 (include):
  include could not find load file:

    //usr/share/cmake/OpcUaStack3/CMakeBoost.txt


CMake Error at CMakeLists.txt:83 (include):
  include could not find load file:

    //usr/share/cmake/OpcUaStack3/CMakeOpenSSL.txt


CMake Error at CMakeLists.txt:93 (include):
  include could not find load file:

    //usr/share/cmake/OpcUaStack3/CMakeOpcUaStack.txt

@flipback flipback added the bug label Oct 7, 2018

@flipback flipback referenced this issue Oct 18, 2018
3 of 3 tasks complete

@flipback flipback added this to To do in Release-3.6.0 Oct 19, 2018

@flipback flipback moved this from To do to In progress in Release-3.6.0 Oct 19, 2018

@flipback flipback changed the title Building DEB packet from an user application doesn't work Building DEB packet from a user application doesn't work Oct 21, 2018

@flipback flipback changed the title Building DEB packet from a user application doesn't work Building DEB packet of a user application doesn't work Oct 21, 2018

flipback added a commit that referenced this issue Oct 21, 2018

@huebl huebl closed this in 0d56349 Oct 27, 2018

@flipback flipback moved this from In progress to Done in Release-3.6.0 Oct 28, 2018

@huebl huebl added this to Done in Release-4.0.0 Jun 29, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
1 participant
You can’t perform that action at this time.