New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Speedtest app ping is now +100ms #1192

Closed
ameshkov opened this Issue Apr 26, 2017 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@ameshkov
Member

ameshkov commented Apr 26, 2017

Problem: speedtest uses port 8080 for checking ping.
This port is now filtered by AG.
Adguard's tunnel implementation adds 100ms to the very first packet processing (which should be fixed).

@ameshkov ameshkov added the bug label Apr 26, 2017

@ameshkov ameshkov added this to the 2.10 milestone Apr 26, 2017

@ameshkov ameshkov self-assigned this Apr 26, 2017

@Eugene-Savenko

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Eugene-Savenko

Eugene-Savenko Apr 28, 2017

Member

Does it affect other speed test results?

Member

Eugene-Savenko commented Apr 28, 2017

Does it affect other speed test results?

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov Apr 28, 2017

Member

It shouldn't, only the ping value.

Member

ameshkov commented Apr 28, 2017

It shouldn't, only the ping value.

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov May 24, 2017

Member

Review ID: AFA-CR-6

Member

ameshkov commented May 24, 2017

Review ID: AFA-CR-6

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment