New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Adguard does not filter HTTPS connection with TLS 1.0 servers #1195

Closed
Alex-302 opened this Issue Apr 28, 2017 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@Alex-302
Member

Alex-302 commented Apr 28, 2017

@vozersky

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@vozersky

vozersky Apr 28, 2017

Member

reproduced

Member

vozersky commented Apr 28, 2017

reproduced

@ameshkov ameshkov added this to the 2.10 milestone May 2, 2017

@Alex-302

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment

@ameshkov ameshkov modified the milestones: 2.9 R2, 2.10 May 29, 2017

@ameshkov ameshkov assigned ameshkov and unassigned nkartyshov May 29, 2017

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov May 29, 2017

Member

It seems that AG does not trust Let's Encrypt certificates

Member

ameshkov commented May 29, 2017

It seems that AG does not trust Let's Encrypt certificates

@Alex-302

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Alex-302

Alex-302 May 29, 2017

Member

and Comodo
#1195 (comment)
but only on Android

Member

Alex-302 commented May 29, 2017

and Comodo
#1195 (comment)
but only on Android

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov May 29, 2017

Member

Ok, I got it, the culprit is TLS version, AG refuses to downgrade to TLSv1.0, while actually it should be allowed.

Member

ameshkov commented May 29, 2017

Ok, I got it, the culprit is TLS version, AG refuses to downgrade to TLSv1.0, while actually it should be allowed.

@ameshkov ameshkov changed the title from angrycitizen.ru - HTTPS filtering is not working to Adguard does not filter HTTPS connection with TLS 1.0 servers May 29, 2017

@ameshkov

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ameshkov

ameshkov May 29, 2017

Member

Done, review ID: AFA-CR-20

Member

ameshkov commented May 29, 2017

Done, review ID: AFA-CR-20

@ameshkov ameshkov closed this May 29, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment