Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

AdGuard does not start back automatically after OpenVPN is disabled #1628

Closed
ameshkov opened this issue Dec 3, 2017 · 3 comments
Closed

AdGuard does not start back automatically after OpenVPN is disabled #1628

ameshkov opened this issue Dec 3, 2017 · 3 comments
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@ameshkov
Copy link
Member

@ameshkov ameshkov commented Dec 3, 2017

@ameshkov ameshkov added this to the 2.11 milestone Dec 3, 2017
@nkartyshov nkartyshov self-assigned this Mar 2, 2018
@sviperz

This comment has been minimized.

Copy link

@sviperz sviperz commented Mar 13, 2018

The same when using VPN Client Pro app. AG remains in paused state when VPN Client Pro disconnects.

AG version: 2.11.31 Beta
AG filtering mode: VPN
Device: Google Pixel 2016
OS: Android 8.1.0
No root

@Eugene-Savenko

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@Eugene-Savenko Eugene-Savenko commented Apr 27, 2018

The same behavior here 1222602, AdGuard won't start back after a 3rd-party VPN is disabled, with 2.11 and 2.12.1 η versions. Please check for logs.

@nkartyshov

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@nkartyshov nkartyshov commented Apr 28, 2018

@Eugene-Savenko The user uses ZenMate Vpn, which conflicts with other vpn applications.
Link on the issue #1044 (comment)

@vozersky vozersky closed this May 3, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
5 participants
You can’t perform that action at this time.