Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Moovit app is not compatible with HTTPs filtering #492

Closed
Eugene-Savenko opened this issue Apr 25, 2016 · 7 comments

Comments

@Eugene-Savenko
Copy link
Member

commented Apr 25, 2016

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tranzmate&hl=ru

I'm using the current beta 2.5.173 for Android. The app "Moovit" doesn't work with HTTPS filtering, it constantly reports "Network connection errors" then. I found that out only after a long trial & error session with different option combinations.

By adding the package name (com.tranzmate) to the app whitelist within in the HTTPS settings it worked perfectly.

@Eugene-Savenko Eugene-Savenko changed the title Moovit app doesn Moovit app is not compatible with HTTPs filtering Apr 25, 2016
@ameshkov ameshkov added this to the 2.5 milestone Apr 26, 2016
@Revertron

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Apr 26, 2016

I need full log!

@ameshkov

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Apr 26, 2016

@Revertron i am pretty sure the issue is again linked to your geo location.

Let's just add it to whitelist for now (until we get the log).

@Revertron

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Apr 26, 2016

Added it to ssl app exceptions, moving to 2.6 milestone until we get the logs.

@Revertron Revertron modified the milestones: 2.6, 2.5 Apr 26, 2016
@engelhro

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 11, 2016

May I ask (as I originally opened the ticket with the problem description via the AdGuard website): from whom do you expect the log? What kind of logs? I'm just a regular user of your app (and the Moovit app) which reported the issue, but I don't know how to proceed here and whether you actually expect something?

Thanks for clarification!

@ameshkov

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented May 15, 2016

@engelhro in fact I have asked @evgeniy-ADG to ask you to record the log:)

Here is an instruction on how to do it:
https://kb.adguard.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/49/9/collecting-a-full-log-on-adguard-for-android

@engelhro

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 16, 2016

Ah, thanks for the info! Unfortunately I cannot reproduce the problem currently – I've removed the whitelist entry again, but the app (Moovit) still works as before!? I'm confused, because it took me some effort recently to identify the problem recently and trace it back to Adguard…

I'll see whether the problem reappears in the next few days and will give you feedback then. Can we leave the issue open until then? Thanks!

@ameshkov

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented May 18, 2016

I'll see whether the problem reappears in the next few days and will give you feedback then. Can we leave the issue open until then? Thanks!

Yep, no problem:)

@Revertron Revertron modified the milestones: 2.7, 2.6 Jun 8, 2016
@Revertron Revertron closed this Jul 14, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.