Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Receiving "Filter activated automatically" notification for already activated filters #366

Closed
Eugene-Savenko opened this issue Nov 8, 2018 · 0 comments
Assignees
Labels
Milestone

Comments

@Eugene-Savenko
Copy link
Member

@Eugene-Savenko Eugene-Savenko commented Nov 8, 2018

Happens upon first manual activation of filters.

Steps to reproduce

  1. Go to AdGuard > ... > Filters and subscribe to any default language-specific filter
  2. Visit a website it's supposed to filter

Expected behavior

No unnecessary notifications

Actual behavior

"Filter name activated automatically" pops up

Screen recording:

https://uploads.adguard.com/screencast_11-08-12-24.mp4

Your environment

  • Environment name and version: (e.g. Chrome 59): Version 70.0.3538.77 (Official Build) (64-bit)
  • Any specific potentially conflicting software installed: (e.g. antiviruses, firewalls, traffic counters, cleaners) none
  • AdGuard 2.0.0.481
@ameshkov ameshkov added this to the 2.0.0 milestone Nov 8, 2018
@zzebrum zzebrum closed this Apr 30, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.