Permalink
Commits on Jul 17, 2012
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jul 17, 2012
    Conflicts:
    	runtime/doc/tags
    	src/auto/configure
    	src/globals.h
Commits on Jul 16, 2012
  1. updated for version 7.3.604

    brammool committed Jul 16, 2012
    Problem:    inputdialog() doesn't use the cancel argument in the console.
    	    (David Fishburn)
    Solution:   Use the third argument. (Christian Brabant)
  2. updated for version 7.3.603

    brammool committed Jul 16, 2012
    Problem:    It is possible to add replace builtin functions by calling
    	    extend() on g:.
    Solution:   Add a flag to a dict to indicate it is a scope.  Check for
    	    existing functions. (ZyX)
  3. updated for version 7.3.602

    brammool committed Jul 16, 2012
    Problem:    Missing files in distribution.
    Solution:   Update the list of files.
  4. updated for version 7.3.601

    brammool committed Jul 16, 2012
    Problem:    Bad code style.
    Solution:   Insert space, remove parens.
Commits on Jul 12, 2012
  1. Updated runtime files.

    brammool committed Jul 12, 2012
Commits on Jul 11, 2012
  1. Force autorelease pool flush after an FSEvent

    jdelStrother committed with b4winckler Jul 11, 2012
    The top-level autorelease pool only gets cleared out on application
    events, not including things like the FSEvent handler.  If MacVim is in
    the background while ~/.vim changes, autoreleased objects will carry on
    building up until the users switches back to it, resulting in a high
    memory water mark and a lot of needless deallocs.  See
    http://www.mikeash.com/pyblog/more-fun-with-autorelease.html
Commits on Jul 10, 2012
  1. updated for version 7.3.600

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    <f-args> is not expanded properly with DBCS encoding.
    Solution:   Skip over character instead of byte. (Yukihiro Nakadaira)
  2. updated for version 7.3.599

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    Missing change in one file.
    Solution:   Patch for changed clip_autoselect().
  3. updated for version 7.3.598

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    Cannot act upon end of completion. (Taro Muraoka)
    Solution:   Add an autocommand event that is triggered when completion has
    	    finished. (Idea by Florian Klein)
  4. updated for version 7.3.597

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    'clipboard' "autoselect" only applies to the * register. (Sergey
    	    Vakulenko)
    Solution:   Make 'autoselect' work for the + register. (Christian Brabant)
    	    Add the "autoselectplus" option in 'clipboard' and the "P" flag in
    	    'guioptions'.
  5. updated for version 7.3.596

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    Can't remove all signs for a file or buffer.
    Solution:   Support "*" for the sign id. (Christian Brabandt)
  6. updated for version 7.3.595

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    The X command server responds slowly
    Solution:   Change the loop that waits for replies. (Brian Burns)
  7. updated for version 7.3.594

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    The X command server doesn't work perfectly. It sends an empty
    	    reply for as-keys requests.
    Solution:   Remove duplicate ga_init2(). Do not send a reply for as-keys
    	    requests. (Brian Burns)
  8. updated for version 7.3.593

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    No easy way to decide if b:browsefilter will work.
    Solution:   Add the browsefilter feature.
  9. updated for version 7.3.592

    brammool committed Jul 10, 2012
    Problem:    Vim on GTK does not support g:browsefilter.
    Solution:   Add a GtkFileFilter to the file chooser. (Christian Brabandt)
Commits on Jul 6, 2012
  1. updated for version 7.3.591

    brammool committed Jul 6, 2012
    Problem:    Can only move to a tab by absolute number.
    Solution:   Move a number of tabs to the left or the right. (Lech Lorens)
  2. updated for version 7.3.590

    brammool committed Jul 6, 2012
    Problem:    The '< and '> marks cannot be set directly.
    Solution:   Allow setting '< and '>. (Christian Brabandt)