New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Incorrect Module ID for generated submodules #312

Closed
bhagyas opened this Issue Jun 18, 2015 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
3 participants
@bhagyas
Contributor

bhagyas commented Jun 18, 2015

  1. Generate project using the all-in-one archetype
  2. Look into module.properties files generated after compiling.
  3. Observe the module.id property in module.properties.

module.id property displays repo-amp.

@mindthegab

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mindthegab

mindthegab Jul 30, 2015

Contributor

Since repo-amp is incorrect, would you mind telling us in your view, what is correct?

Given the little description, I am assuming this is just a dupe of #311 (also as #316 fixed both), so closing this one.

Contributor

mindthegab commented Jul 30, 2015

Since repo-amp is incorrect, would you mind telling us in your view, what is correct?

Given the little description, I am assuming this is just a dupe of #311 (also as #316 fixed both), so closing this one.

@mindthegab mindthegab closed this Jul 30, 2015

@gravitonian gravitonian modified the milestones: 2.2.0, 2.1.1 Jan 21, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment