New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

(Debugger) Disk light indicator stays on when using breakpoints #250

Closed
TommyGH opened this Issue Dec 5, 2014 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
3 participants
@TommyGH

TommyGH commented Dec 5, 2014

There is a minor display problem with the "disk light indicators" on the lower right of the display.
When a breakpoint is set (even when it is not triggered), the lights don't go "off" after a disk access.

  1. Set a breakpoint that won't be triggered:

    BPR PC=01

  2. Boot DOS

    Note "[Stepping]" in window title.
    **** Boot completes, but drive light 1 is still "on". ****

  3. Access drive 2 (even without a diskette):

    CATALOG,D2
    **** Drive light 1 goes off, but now drive light 2 stays "on". ****

Causing a "WM_PAINT" by minimizing and re-storing the window does not "fix" the display.

This behavior is the same for DOS and for PASCAL.
The problem exists with Apple II emulation and Apple IIe emulation.

The problem exits on:
Emulator: 1.25.0.3
Debugger: 2.8.0.1

Also on:
Emulator: 1.20.1.1
Debugger: 2.7.0.21

Tommy

@Michaelangel007 Michaelangel007 added the bug label Dec 5, 2014

@Michaelangel007 Michaelangel007 self-assigned this Dec 5, 2014

@Michaelangel007

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Michaelangel007

Michaelangel007 Dec 5, 2014

Contributor

Thanks for the repro and bug report!

Contributor

Michaelangel007 commented Dec 5, 2014

Thanks for the repro and bug report!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment