ME Network crashes game. #1011

Closed
BoboSims opened this Issue Mar 11, 2015 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@BoboSims

Playing the latest version of DW20 modpack for FTB. Upgraded from rv2-beta-8 to rv2-beta-10 about an hour ago.
In only 15 minutes time my game crashed twice on the server side while I accessed the ME Network. First time when I switched on the power, second time while I was storing stuff through the Crafting Terminal.

http://pastebin.com/cFQ2upBa
http://pastebin.com/tzZzp8za

@yueh

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@yueh

yueh Mar 11, 2015

Member

Why is the oredictionary reporting null as value..

Member

yueh commented Mar 11, 2015

Why is the oredictionary reporting null as value..

@BoboSims

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@BoboSims

BoboSims Mar 11, 2015

I hope you're not asking me, @yueh. Because I have no idea, either. For now, I'll continue play with rv2-beta-8 in stead.

I hope you're not asking me, @yueh. Because I have no idea, either. For now, I'll continue play with rv2-beta-8 in stead.

@yueh

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@yueh

yueh Mar 11, 2015

Member

Just ranting about Forge and their usual lack of documentation. Because who needs it, if you just can crash.

Fix should be in the next build.

Member

yueh commented Mar 11, 2015

Just ranting about Forge and their usual lack of documentation. Because who needs it, if you just can crash.

Fix should be in the next build.

@yueh yueh added the type-bug label Mar 11, 2015

@BoboSims

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@BoboSims

BoboSims Mar 11, 2015

Ok, I understand. Thank you so much for your effort.

Ok, I understand. Thank you so much for your effort.

@yueh yueh closed this in c53b3b5 Mar 12, 2015

yueh added a commit that referenced this issue Mar 12, 2015

This was referenced Mar 26, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment