Crash when pressing 'U' with NEI and AE2-rv3 #2090

Closed
GWYOG opened this Issue Jan 6, 2016 · 5 comments

Projects

None yet

5 participants

@GWYOG
Contributor
GWYOG commented Jan 6, 2016

I just only installed the latest version of NEI and AE2-rv3.beta build 3, and pressed ‘U’ to ask NEI for the usage of an item, then MineCraft crashed.
It seems that the same crash happens since AE2-rv3.alpha build 10, but actually I haven't seen the same issue here till now.....

Crash-report: http://pastebin.com/ZV8KJCX9
Forge client-latest-log: http://pastebin.com/515RuEYy

@yueh
Member
yueh commented Jan 6, 2016

Which language are you using?

It looks like whoever did the translation messed with the string formatting.
But this is really something we cannot verify ourselves and have to trust the translators.

@Adaptivity
Contributor
@3TUSK
3TUSK commented Jan 7, 2016

Pretty sure @bakaxyf is still busy with school stuff, so I will handle it.

Edit: never mind, @GWYOG might is going to handle it.
Edit*2: might--->is going to

@GWYOG
Contributor
GWYOG commented Jan 7, 2016

Yep, using Chinese. I've made a pr to fix the glitch, please merge it.

@bakaxyf
Contributor
bakaxyf commented Jan 8, 2016

I'm sorry for my mistake. I think it (#2092) can be marge now.

@yueh yueh pushed a commit that closed this issue Jan 8, 2016
@GWYOG GWYOG fixed #2090
fixed #2090
22f0542
@yueh yueh closed this in 22f0542 Jan 8, 2016
@yueh yueh added a commit that referenced this issue Jan 9, 2016
@GWYOG @yueh GWYOG + yueh fixed #2090
fixed #2090
fdfc373
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment