New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Wireless access point power consumption doesn't update properly #3548

Closed
VolcanoINC opened this Issue Jun 18, 2018 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@VolcanoINC

VolcanoINC commented Jun 18, 2018

Description

The power consumption of a wireless access point doesn't update properly when boosters are added or removed. The power consumption does update when the chunks are reloaded.
To reproduce:

  • Build an ME system with an ME controller, ME drive, ME crafting terminal, security terminal.
  • Power the ME system (Use RF power, in our case it was powered by EnderIO energy conduits)
  • Add wireless access point. Power consumption should increase, as expected.
  • Add a stack of wireless boosters. Power consumption should remain the same.
  • Unload and reload the chunks that the wireless access point is in
  • Power consumption should have updated
  • Remove the wireless boosters. Power consumption should remain the same.

If simply unloading/reloading the chunks doesn't work, try restarting the server.
Note that the UI on the wireless access point does update its power usage display, but the actual power pulled from the RF power supply does not.

Environment

  • Survival Multiplayer
  • Was done inside an RFTools dimension
  • Minecraft Version: 1.12.2
  • AE2 Version: rv5-stable-11
  • Forge Version: 8.0.99.99
  • RFTools Version: 1.12-7.73
  • RFTools Dimensions Version: 1.12-5.53
  • EnderIO Version: 5.0.26
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment