Problem with url like upload.php?author=1 #59

Closed
samikeijonen opened this Issue Sep 4, 2012 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@samikeijonen

Hello.

I'm trying to filter media files under Media by user. Normally I can just use url like upload.php?author=1 and I can filter only media files from author 1. When Co Authors Plus is activated that doesn't work. I get "No media attachments found." or in some cases one media file.

The reason I'm asking this is that I have magazine with lots of students (authors) and they upload a lot of (unnecessary) images. It would help if they could filter they own images or admin could do it. I'm trying to make a plugin which make author name clickable instead of just plain text and adds that url upload.php?author=1.

Any idea how to fix this?

@samikeijonen

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@samikeijonen

samikeijonen Sep 8, 2012

The problem is in posts_where and posts_join filters. There should be global $pagenow and if statement if( is_author() && $pagenow == 'post.php' ) in those functions. I'm not sure should I do Pull Request or not but I hope you could update plugin.

The problem is in posts_where and posts_join filters. There should be global $pagenow and if statement if( is_author() && $pagenow == 'post.php' ) in those functions. I'm not sure should I do Pull Request or not but I hope you could update plugin.

@ghost ghost assigned danielbachhuber Sep 8, 2012

@danielbachhuber

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@danielbachhuber

danielbachhuber Sep 8, 2012

Collaborator

v2.7.0 is way over due, but it's becoming a priority to get it out. I'll take a look at this as a part of that release

Collaborator

danielbachhuber commented Sep 8, 2012

v2.7.0 is way over due, but it's becoming a priority to get it out. I'll take a look at this as a part of that release

@samikeijonen

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@samikeijonen

samikeijonen Sep 13, 2012

This is no longer issue in 2.7-alpha1. Author links are working as they should be.

This is no longer issue in 2.7-alpha1. Author links are working as they should be.

@danielbachhuber

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@danielbachhuber

danielbachhuber Sep 14, 2012

Collaborator

Ah, it was fixed in 67993e3

Collaborator

danielbachhuber commented Sep 14, 2012

Ah, it was fixed in 67993e3

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment