Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Get-AzureRmApiManagementProduct doesn't work as expected #6853

Closed
BenyChernyak1 opened this Issue Aug 6, 2018 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
6 participants
@BenyChernyak1
Copy link

BenyChernyak1 commented Aug 6, 2018

Description

The Issue is similar to #6814:
Taking to consideration we have 2 products in APIM:

  1. Spotlight-APIM-Playground-Open
  2. Spotlight-APIM-Playground-Open-Public
    The following command:
    $productDesc = Get-AzureRmApiManagementProduct -Context $apiMgmtContext -Title “Spotlight-APIM-Playground-Open-Public”
    Should return #2 only. But currently it return both, which is wrong.
    P.S. With Azure RM PowerShell version 5 this doesn't happen.

Script/Steps for Reproduction

See above.

Module Version

Get-Module -Name AzureRM -ListAvailable
ModuleType Version    Name                                ExportedCommands
---------- -------    ----                                ----------------
Script     6.5.0      AzureRM

Environment Data

$PSVersionTable
Name                           Value
----                           -----
PSVersion                      5.1.16299.492
PSEdition                      Desktop
PSCompatibleVersions           {1.0, 2.0, 3.0, 4.0...}
BuildVersion                   10.0.16299.492
CLRVersion                     4.0.30319.42000
WSManStackVersion              3.0
PSRemotingProtocolVersion      2.3
SerializationVersion           1.1.0.1

Debug Output


@markcowl

This comment has been minimized.

Copy link
Member

markcowl commented Aug 6, 2018

@BenyChernyak1 Can you please provide the debug output for this call, so we can see the request and response with ARM?

To do this, set debug preference to 'Continue':

$DebugPreference="Continue"

then execute the cmdlet that is causing the problem:

Get-AzureRmApiManagementProduct -Context $apiMgmtContext -Title “Spotlight-APIM-Playground-Open-Public

This will give us additional information to diagnose the precise problem.

@markcowl

This comment has been minimized.

Copy link
Member

markcowl commented Aug 6, 2018

@solankisamir Samir, can you take a look?

@BenyChernyak1

This comment has been minimized.

Copy link
Author

BenyChernyak1 commented Aug 7, 2018

@markcowl please refer to #6814, this is a same one.

@solankisamir

This comment has been minimized.

Copy link
Member

solankisamir commented Aug 10, 2018

I am working on the fix. Plan to push out in the next update.

solankisamir added a commit to solankisamir/azure-powershell that referenced this issue Aug 21, 2018

solankisamir added a commit to solankisamir/azure-powershell that referenced this issue Aug 23, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.