Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Never have nothing happen when trying to launch a tool #144

Closed
ryanatball opened this issue May 28, 2015 · 0 comments
Closed

Never have nothing happen when trying to launch a tool #144

ryanatball opened this issue May 28, 2015 · 0 comments
Labels
Milestone

Comments

@ryanatball
Copy link
Member

@ryanatball ryanatball commented May 28, 2015

At least show something in almost all cases when trying to start a COSMOS tool and currently nothing ever launches and no feedback is given to the user.

@ryanatball ryanatball added the feature label May 29, 2015
ryanatball added a commit that referenced this issue Jun 10, 2015
ryanatball added a commit that referenced this issue Jun 10, 2015
ryanatball added a commit that referenced this issue Jun 10, 2015
closes #144.  Ensure something always happens when launching tools
@ryanatball ryanatball modified the milestone: v3.5.0 Jun 22, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.