Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Can't script commands containing 'with' in the name #248

Closed
planteen opened this issue Jan 31, 2016 · 1 comment
Closed

Can't script commands containing 'with' in the name #248

planteen opened this issue Jan 31, 2016 · 1 comment
Labels
bug
Milestone

Comments

@planteen
Copy link
Contributor

@planteen planteen commented Jan 31, 2016

If a command contains 'with' in its name, e.g. SETPARAMSWITHVAL, the command sends fine with Command Sender but scripting leads to:
ERROR: RuntimeError : Missing comma in command parameters: INST SETPARAMSWITHVAL with VALUE1 0, VALUE2 0, VALUE3 0, VALUE4 0, VALUE5 0

The cause is the regex in extract_fields_from_cmd_text is matching 0 or more white space around 'with', it should be 1 or more.

@ryanatball
Copy link
Member

@ryanatball ryanatball commented Feb 1, 2016

closed by pull request #249

@ryanatball ryanatball closed this Feb 1, 2016
@ryanatball ryanatball added this to the v3.8.0 milestone May 12, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.