New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

CmdTlmServer connect/disconnect button doesn't work after calling connect_interface from script #344

Closed
tgolden313 opened this Issue Oct 7, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@tgolden313
Contributor

tgolden313 commented Oct 7, 2016

CmdTlmServer connect/disconnect button doesn't work after calling connect_interface from script.

@jmthomas

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jmthomas

jmthomas Nov 2, 2016

Member

I've tried this in the demo and it works fine for me. Are you sure you don't have DISABLE_DISCONNECT defined?

Member

jmthomas commented Nov 2, 2016

I've tried this in the demo and it works fine for me. Are you sure you don't have DISABLE_DISCONNECT defined?

@ryanatball

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ryanatball

ryanatball Nov 23, 2016

Member

I can recreate this if you connect the interface with new parameters (which recreates the interface object):
connect_interface("EXAMPLE_INT", "localhost", 9999)

Member

ryanatball commented Nov 23, 2016

I can recreate this if you connect the interface with new parameters (which recreates the interface object):
connect_interface("EXAMPLE_INT", "localhost", 9999)

@ryanatball ryanatball added the bug label Nov 23, 2016

@ryanatball ryanatball self-assigned this Nov 23, 2016

@ryanatball ryanatball closed this in #363 Nov 28, 2016

@ryanatball ryanatball modified the milestone: v3.8.3 Dec 6, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment