This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

Can't initialize connection with GT-I8190 #252

Closed
minj opened this Issue Jan 24, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@minj
Copy link

minj commented Jan 24, 2015

Initialising connection...
Detecting device...
      Manufacturer: "Samsung"
           Product: "Android"
         Serial No: "<censored>"

            length: 18
      device class: 0
               S/N: 4
           VID:PID: 04E8:685D
         bcdDevice: 0400
   iMan:iProd:iSer: 2:3:4
          nb confs: 1

interface[0].altsetting[0]: num endpoints = 2
   Class.SubClass.Protocol: FF.42.01
       endpoint[0].address: 81
           max packet size: 0200
          polling interval: 00
       endpoint[1].address: 01
           max packet size: 0200
          polling interval: 00
ERROR: Failed to find correct interface configuration

3.16.7.4-1-MANJARO x86_64 (64 bit gcc: 4.9.2)
libusb-1.0.19-1
heimdall-git 69c3aaf

@azrdev

This comment has been minimized.

Copy link

azrdev commented Jan 7, 2018

@minj same happened to me when I was not in correct "download mode". To get there, turn off the phone, then keep the three buttons Volume down and home and Power pressed until it tells something about download mode.

@minj

This comment has been minimized.

Copy link
Author

minj commented Jan 8, 2018

I had better success with this old phone some months ago using some non-git version in manjaro repos.

The phone itself struggles with new android builds of course :)

@minj minj closed this Jan 8, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.