Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[1.12.2] Console Spam awarding advancement #4490

Closed
VirulentSlayer opened this issue Sep 24, 2019 · 7 comments

Comments

@VirulentSlayer
Copy link

commented Sep 24, 2019

Hello I am running a server with multiple mods, there is now a persistent log showing in the server console. 10 logs per second on average, "[13:09:57] [Server thread/INFO] [BuildCraft]: Awarding advancement to falnen! Or we would do, if this was 1.12..."

I can only assume my player gained an certain advancement which buildcraft-all-7.99.24.2 doesn't like.

My latest log is in the pastebin link, there isn't any crash report. https://pastebin.com/eAqwaK6D

The log isn't showing which advancements were achieved in buildcraft, the last earned achievement in reverse chronological logs is an advancement from the twilight forest; [Trophied Champion]

I will list the server mods in use, bear in mind that my player was advancing through many achievements at the time the 10 logs a second bug started. I can post advancement data for the player if required.
Can I suggest that a new cfg line which could switch advancement logging in the console on or off.

I actually have a 48.1mb Log which is just spam from buildcraft.

github wouldn't let me add it to the issue tracker 👍

My mods are listed in this link
https://pastebin.com/gJxE2yn3

@VirulentSlayer

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 24, 2019

notepad tells me the 48.1mb file is only 447809 lines long, the log started at 00:00:01 and finished at only 13:09:57, The player did move wrongly around 16 minutes before the logging started, but I assume it is unrelated to the above article.

@VirulentSlayer

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 24, 2019

Removing SERVER/world/advancement files does not fix this problem, Running the server as it is could be causing lag, CPU usage at idle is 3.1%-33% averaging around 11% over 60 seconds. which is unusual for my 4790K@4GHz. It is certainly making the server logs much larger, which begs the question should I bother running this or revert to a backup.

@VirulentSlayer

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 24, 2019

removing SERVER/world/playerdata files didn't stop buildcraft from trying to spam my console. It;s the same message, my forge version is forge-1.12.2-14.23.5.2847

@AlexIIL

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Sep 25, 2019

@AlexIIL

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Sep 25, 2019

Ok, this should now be fixed properly in 7.99.23.3-pre.3 (on the tests website, it's not on curseforge yet as I'll release it properly tomorrow).

@VirulentSlayer

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 26, 2019

Excellent work AxelllL much appreciated. I will have players made aware if this should happen again :P Thank you

@AlexIIL

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Sep 27, 2019

This has been released properly in 7.99.24.3.

@AlexIIL AlexIIL closed this Sep 27, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.