Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Log files not created in /srv/site.com/public/logs/ #140

Open
projectspoint opened this issue Mar 21, 2019 · 1 comment
Open

Log files not created in /srv/site.com/public/logs/ #140

projectspoint opened this issue Mar 21, 2019 · 1 comment

Comments

@projectspoint
Copy link

@projectspoint projectspoint commented Mar 21, 2019

I've recently setup Symbiosis on a Digital Ocean droplet to test some things. The initial setup worked perfectly on the second attempt. But I have a few questions:

  1. Is there a recommended approach for handling the DNS side? I found that adding the server's IP into /srv/mysite.com/config/ip did the trick along with a real email address to ensure Letsencrypt works as expected.

  2. Curious also that I don't see any log files.

/srv/mysite.com/public/logs hasn't even been created. EDIT: Seems like symbiosis-httpd-logger is not running ...

Can anyone illuminate?

@projectspoint
Copy link
Author

@projectspoint projectspoint commented Mar 30, 2019

It seems that the /public/logs/ directory is not being created. Once created the logs appear.

I had not configured htop so missed seeing the logger process.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant