Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

invalid framebuffer operation #1100

Closed
painter1 opened this issue Mar 2, 2015 · 2 comments
Closed

invalid framebuffer operation #1100

painter1 opened this issue Mar 2, 2015 · 2 comments

Comments

@painter1
Copy link
Contributor

@painter1 painter1 commented Mar 2, 2015

When I used the AMWG diagnostics to draw an isofill lat-lon contour plot (set 5), I got thousands of these messages:

ERROR: In /Users/painter1/tmp/uvcdat/build/VTK/Rendering/OpenGL/vtkOpenGLPolyDataMapper2D.cxx, line 442
vtkOpenGLPolyDataMapper2D (0x7fcaa2506220): failed after RenderOverlay 1 OpenGL errors detected
0 : (1286) Invalid framebuffer operation

The plots are correct, but my screen is still scrolling them by them many minutes later.

@doutriaux1
Copy link
Contributor

@doutriaux1 doutriaux1 commented Mar 3, 2015

@painter1 do you have a fresh build? Looks like your vcs and VTK might be out of sync, I'd recommend a fresh build from scratch first.

@painter1
Copy link
Contributor Author

@painter1 painter1 commented Mar 3, 2015

You're right. I reinstalled a bug fix I had done in VCS (not in this issue tracker yet) and this problem went away.

@painter1 painter1 closed this Mar 3, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants