Skip to content
Permalink
Branch: master
Find file Copy path
Find file Copy path
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
709 lines (708 sloc) 30.8 KB
pantun sarta ngabagéakeun deui anyar saban poé
Ngaran abdi Kerry sarta jen geus jauh deui
minggu ieu manéhna nu keur sabenerna lakukeun camp
mentri di sentral Kanada sareng urang gaduh
Carmen lajeng s di balik ku kami minggu ieu
ngobrol ngeunaan geringna méntal sarta
Yesus katut cara Gusti fits kana éta
sakabeh gambar kitu terus katala ayeuna teh datang
ka luhur
ngagaduhan kaahlian gélo ayeuna kaahlian anyar urang atanapi
ningkatkeun leuwih anjeun aya sareng online
tutorials video jeung latihan ti Linda
nenangkeun ngaliwatan link husus kami di ucing
lima titik TV / Linda diajar software
téhnologi kreatif sarta bisnis kaahlian
Anjeun tiasa make dinten pikeun mantuan Anjeun ngahontal
gol profésional anjeun gabung dinten na
ngamimitian learning bakal masihan anjeun kasempetan ieu
nyobian eta pancen bébas kalawan taya
aksés ka sakabéh nu kursus asup ayeuna
pikeun cat5 bébas titik TV / Linda
ngabagéakeun deui episode 20 urang tina anyar
sapopoé Abdi teu tiasa percanten éta geus
geus 20 episode nuhun pisan pikeun
jalma anu aya pamadegan anjeun anu geus
satia tuning di dinya urang ngan geus sapertos
pangalaman éndah kuring ngarasa kawas kuring
diajar hal anyar unggal waktu kuring ngalakukeun hiji
némbongkeun jeung saha atuh nu Jen nyebutkeun sami
jeung Abdi yakin geus diajar pisan ti anjeun
Carmen kitu nuhun pisan pikeun datang deui
keur gaduh atuh ieu Heboh ngadangu
carita anjeun sarta naon anu Allah lakukeun panungtungan
minggu Carmen dibagikeun ngeunaan carita nya
berjuang jeung geringna méntal dina
karusuhan obsesip-nu nyurung tinangtu
na kumaha Gusti dibawa dirina ngaliwatan éta sarta
manehna oge ditéang pitulung profésional sarta
ceuk urang dibawa nya dimana baé dinten
jeung manehna Éta kitu baé ngajentul I keukeuh
manehna bisa papanggih nya di baé manéhna nempo
sababaraha denok jadi kitu kitu Karmin mah ngan
babagi kalawan dirina eta ngabogaan nya didieu
sarta kuring ngan panginten ieu sateuacan urang
sumping dina Gusti diwaler doa abdi di ngabogaan
nya datang ka dieu sabab abdi digawé di
departemén darurat salaku Mantri jeung kami
mindeng nungkulan atawa coba nyadiakeun perawatan
pikeun jalma berjuang jeung méntal
gering jeung maranéhna geus mindeng di maranéhna wit urang
mungkas atanapi aranjeunna ngan boga awal anyar
sababaraha gejala kawas nu nuju ngajéntrékeun tur
aranjeunna ngan anjeun terang dunya maranéhanana nyaéta
ragrag eta sarta kami pasti coba
kami pisan pangalusna nyadiakeun aranjeunna kalayan
pitulung profésional sarta nginum obat tur meunangkeun
aranjeunna dimimitian dina lagu pikeun sababaraha meureun
sababaraha sangakan tur terapi tapi naon
sahingga katempo téh henteuna asa
Kristus na Parma meureun anjeun ngan bisa
bagikeun beuki langkung seueur ngeunaan éta ngeunaan kumaha nu
Gusti patepung anjeun kuring meureun anjeun ngan bisa babagi
ngeunaan naon ceuk pembimbing ka anjeun
ogé kuring kungsi psikolog non-Kristen
keur sababaraha taun abdi pikir ieu
opat taun na aya sumping a titik dimana
manéhna pindah praktekna nya nguap
jeung Abdi
panjang jadi kabogohna klien nya jeung sakumaha manehna
ieu ninggalkeun manéhna ceuk anjeun terang yén Aisyah
teu percanten eta mah manehna teu
percanten ka Yesus tapi wow yen Allah kieu
barang yakin kungsi digawé pikeun kuring manéhna ceuk
nu ka anjeun anjeun sarta anjeun hehehehe hehehehe manehna
nyebutkeun psikolog nu hehehehe a
non-Kristen um tapi manéhna geus katempo
bédana nu eta geus dijieun dina taun kuring
hirup na di perlakuan anu manéhna
katempo hehehehe jadi anu hébat sarta kuring ngan kuring
ieu nangis kaluar ka Allah kieu di dieu Kang kumaha
Gusti diwaler doa abdi komo anjeun
nyebutkeun yen ngalakukeun nu profésional mah
nyebutkeun Allah Abdi hoyong ningali kumaha anjeun ngabantu
jalma kalawan gering méntal sabab éta
moal hal anu kuring merta bisa balik
sarta ngabantu nempatkeun matak dina atawa anjeun nyaho ngalakukeun
cai teuas sepia tapi urang peryogi Allah
campur ieu mah sakadar jadi tiis yén Aisyah
psikolog nu dipikawanoh yen di anjeun
hirup na Isa ngadawuh Kuring geus datangna nu
bisa boga hirup na kahirupan ka pinuh sarta
jeung kuring salah sahiji ayat kami ngawangkong
ngeunaan saméméhna éta pikeun kuring teu dibikeun
Anjeun hiji sumanget sieun tapi tina kakawasaan
cinta sarta pikiran sora na kumaha boga Alloh
Kitab Suci dipaké dina hirup anjeun pikeun mantuan Anjeun
kalawan eta Carmen ogé um kuring ngomong Kitab Suci
geus kawas bagian nyata lem nu
nyekel hirup abdi babarengan lamun éta
bener ragrag eta mum mah nona a
kecap pancen jeung manehna ngalakukeunana
salawasna sangkan kuring versus kana kanyamanan
kuring lamun kuring ieu berjuang salah manehna ngalakukeunana
mindeng mawa nepi Yesaya na 41 10 ulah
jadi bingkai sieun sareng anjeun moal janten
terrified pikeun Kami Allah anjeun kuring bakal
nguatkeun maneh I bakal nulungan urang I bakal
uphold Anjeun kalawan bener kuring
ngan leungeun katuhu jadi sieun ku Tuhan teror
alamat eta hal kawas aya kitu
loba teu sieun di bibel dina
Kitab Suci anu dieusian ku aranjeunna sarta
kituna aya pikeun alesan sabab Allah
terang yen urang kedah aranjeunna utamana lamun
nu nuju kaayaan gering méntal dina
yén anjeunna jadi pikasieuneun éta hal anu
Gusti tiasa tur teu jeung hayang kanyamanan urang
di hehehehe sarta manéhna teu anjeunna pasti teu
um anjeunna anjeunna bisa teu nyandak eta jauh ti anjeun
um magically moal magically um tapi meureun
teu waras nu katuhu jauh anu dzat hehehehe
anjeunna bisa henteu resep Pasti ngalakukeunana
geus nyokot nu bajoang jeung nu
kawas questioning naha nu nuju ngalaman
yén hehehehe atuh mom mah manehna bakal nyebutkeun
Carmen naon nu nuju bade liwat katuhu
kiwari reminds kuring proyék sareng Allah teu
ngabejaan pakasaban sagala alesan naha nya tapi Alloh
dipaké deui sarta anjeunna dipake eta powerfully saha
nalangsara bade ngaliwatan proyek aranjeunna tiasa
ngan sagemblengna ngarasa kawas aranjeunna boga
resounding bosen kalayan Jobe sabab na
hirup sedot di titik anu sabagian loba
titik eta sedot hehehehe anjeun teu nyaho
naha euweuh nu teu nyaho naha urang boga
prolog Allah jeung Iblis hihihi na
ulah teu gaduh nu katuhu anjeunna ngan tadi
sakabéh a kids dadakan anu maot anjeunna
katutupan di sores jeung ceuk urang leungit
sagalana kawas anjeunna henteu terang naha tapi
anjeunna dina Kitab Suci jeung kitu téh Alloh na jadi
anu questionings nya ku naha Alloh éta
ngalakonan ieu jeung nu eta
hiji hal nu geus kuring diajar ieu nanyakeun
naha teu salawasna patarosan pangalusna pikeun
menta ka Allah sakumaha ka anjeunna sigana moal ngabejaan ka maneh
di Detroit nu nuju nanyakeun manehna naha tapi
anjeunna tiasa ningalikeun maneh kumaha anjeun tiasa nganggo naon
Anjeun geus Isro ngaliwatan pikeun mantuan jalma séjén
keur kuring ayeuna teh dibikeun kuring loba simpati
hehehehe arah jalma anu gering jeung
urang nuju berjuang jeung kahariwang jeung anjeun
kudu ningali yén dina sababaraha klien
nu ngabantu dina rahang anjeun leres
hehehehe leres tur bener mere
jalma tempat anu aman yén maranéhna bisa ngarasakeun
kagok lamun lamun henteu gaduh nu
kaamanan ngeunaan anjeun nu anjeun nu bakal jadi
oke I nyaho kahayang nuju Anjeun bade
paling dipikaresep anjeun moal sakumaha anjeun moal sakumaha
bad sakumaha Kuring geus kabawa jadi hehehehe Gusti tiasa
pasti make nu éta sangkan strip
berkah malah ngan keur di ieu kuring miharep
batur kuring yakin yen Allah geus ngagunakeun ieu
mun kanyamanan atawa jeung ajak batur kaluar
aya nu bener perlu anu keur berjuang
kalawan meureun depresi atawa kahariwang atanapi naon
gaduh Anjeun pikeun mintonkeun yen Anjeun nyaho anjeun
moal nyalira yen Allah teu ditinggalkeun anjeun
malah lamun eta sagemblengna karasaeun kawas éta kusabab
iman henteu rarasaan iman mangrupa pilihan anu
sareng Allah sanes a perasaan Alloh salaku
kanyataanana katuhu hehehehe hehehehe téh mangrupa téh mangrupa
alus nu ngobrol ngeunaan gaduh tempat anu aman
ngobrol ngeunaan eta sarta kami yakin rék
nyadiakeun éta sanajan dina kaca Facebook kami
lamun ngan tiasa milarian anyar unggal poé sarta
abdi gé posting sababaraha patarosan sawala jeung
meureun upami Anjeun hoyong ngirim tulisan anjeun
pangalaman jeung urang ngajak anjeun Carmen
mun mairan dina aya lamun resep ngan pikeun
nyieun rohangan dimana urang tiasa ngobrol ngeunaan
isu ieu Jigana éta bener alus
kiwari mahluk nu ceuk Carmen naon nasihat
anjeun kudu keur Kristen lianna atawa
anjeun terang kulawarga garéja cara ngarojong
jalma kalawan maksudna méntal atawa malah meureun lamun
Anjeun hiji anggota kulawarga anu ogé naon kumaha
tiasa kami pangalusna ngarojong éta situasi
kaayaan eta robah deui eta bakal gumantung
tentang kumaha carana parna kaayaan téh janten
jujur ​​lamun batur mangrupakeun bahaya ka
sorangan atawa jalma séjén I ngalakukeunana
pasti meunang pitulung katuhu jauh nu
Anjeun moal bisa ngalakukeun jeung nu di sorangan nu
teu tiasa abdi bakal nyebutkeun keur jalma anu
berjuang jeung hal éta kawas pisan
pikiran irasional atawa depresi éta
pisan pohara mantuan teu coba keur ngalereskeun nu
masalahna sadaya waktos kawas dina treuk Anjeun
jalma na coba janten mantuan jeung nyoba
masihan solusi jeung nu hiji hal anu alus
tapi sering lamun urang perlu lamun aranjeunna geus
di ieu tempat poék téh batur ngan pikeun
ngadangukeun na batur ngan janten aya kawas
babaturan jobs saméméh maranéhna muka maranéhna
mouths ngan janten aya na janten
dipencet sympathize hmm jeung teu
abandon aranjeunna moal ngantep aranjeunna ngarasa kawas
aranjeunna nuju ditinggalkeun kawas anjeun bisa jadi teu
bisa ngarobah kaayaan atawa ngalereskeun
naon nu keur jalan dina pikiran maranéhanana tapi
Anjeun tiasa aya maranehna sarta ngabejaan aranjeunna
dewa aya maranehna sakumaha oge jeung nu
Jigana ngarupakeun hal pisan anu pohara kuat
écés enya nginum obat lamun lamun éta
naon dokter nyebutkeun yén akang
pikeun mantuan Anjeun nyandak eta aya henteu éra dina
nu nuju teu bade senang salaku langkung
dahar maké kacamata di nu peryogi
gelas resep maneh kasampak hébat dina gelas
Abdi budak éta hiji dunya hébat sareng maranehna dina
Tapi jalma kadang tiasa isin tina
nyokot nginum obat pasti um sarta kuring indit
ngaliwatan runtuyan eta bagian anu keur
mana atuh ieu kawas dzat hehehehe maneh ngan teu
hoyong sabab kami nyaho kawas eta
kaluar jenis kawas Kuring pegat éta kawas I
kedah nyandak nginum obat sabab Aku
pegat jeung manehna jenis sumping ka titik hiji
dimana éta kawas anjeun terang naon ieu téh
hal anu ku Allah geus ditangtukeun kuring sangkan abdi tiasa
hirup hiji hirup pinuh jadi abdi tiasa gaduh kasempetan
mun keur ka teu cicing di tempat ieu katuhu
kawas aya aya titik dina dina
hirup abdi dimana kolot mah éta sieun lamun
Kuring pernah bisa boga pakasaban kawas I
bisa teu kantos tiasa meunang kawin
sarta i geuwat boga duanana jelema
hal hatur nuhun yay Alloh tapi éta
hal eta Allah bade nganggo mun
mantuan anjeun meunang kaluar tina aya butuh deui kawas
Kuring nanyakeun éta batur kuring ngalakukeunana
pasti éta éta salah Avenue yén
Gusti tiasa make pikeun mantuan ya um pisan pisan
sababaraha kaayaan situasi bakal nyebutkeun
ogé di gareja ngan janten jujur ​​tur
lamun boga tempat anu aman atawa jalma
nu percanten ka aranjeunna geus ngan jadi jujur
ngeunaan eta na kawas nu nuju teu bade
meunang pitulung naon baé lamun nyumputkeun eta resep di di
kuliah kuring bade ngaliwatan hiji waktos teuas
jeung Abdi terang abdi bade ngaliwatan teuas
waktos mental sarta Kuring nanya babaturan hey
tiasa pastikeun yén kuring turun jeung dahar
Hidangan cuz éta naon anu kuring ngalakukeun I ngalakukeunana
ngan teu dahar lamun kuring di hiji tempat goréng
hehehehe kitu manehna bakal sambel kana panto mah
sebutkeun hey ulah poho dahar rék datangna
handap kana aula makan sareng abdi tur manehna
bakal ngalakukeun nu na anu kacida asih
Hal pamahaman yén Aisyah bakal ngalakukeun
yén Aisyah lamun manehna tuh manéhna senang mun ngalakukeun
eta tapi manehna teu bakal geus dipigawé deui manehna
teu nyaho yén kuring diperlukeun éta sangkan anjeun kungsi
ngahontal kaluar aya saeutik saeutik hehehehe
hehehehe jeung ngan jujur kalawan éta sarta lamun
anjeun tiasa manggihan jalma kawas nu nu
ngan bisa ngomong hey anjeun tiasa nelepon kuring lamun keur
pastikeun yén Kuring teu saré sadayana dinten
kalawan blinds handap
hehehehe sabab éta hiji hal anu lamun
nu nuju bade ngaliwatan hiji waktos kasar nyaeta
sering lamun jalma gravitate ka Abdi ngan
bade bobo dina guha nu poek tur eta
docked sarta henteu dianggo katuhu éta mindeng
kawas hal awon keur anjeun tapi meureun
Anjeun kudu boga babaturan nelepon nepi terus ucapkeun
hey geus didahar kiwari tos gotten
kaluar tina ranjang dinten na nu nyokot sababaraha
kawani pikeun batur pikeun ngahontal kaluar na
sabenerna disebutkeun Abdi peryogi anjeun ngalakukeun ieu keur
kuring na kumaha atuh nyandak jauh ti éta Carmen
nyaeta abdi hoyong janten tipeu sobat na
kawas adina mun batur kawas dina
kulawarga garéja nu maranéhna terang yén maranéhna
bisa datang ka kuring hiji asset na Kaula mah
bade nangtoskeun éta pikeun eta kuring ngomong oke lamun
éta naon nu peryogi Abdi hoyong janten Kristus
ka anjeun kuring hayang jadi leungeun jeung suku na
sarta ngan cinta jadi ogé jeung meureun urang kudu
janten sholat yen Allah nunjukeun urang kumaha
cinta urang lianna ogé dina cara husus
kawas nu nuju nyarios hehehehe jeung saha atuh meureun
téh mangrupa kirim kartu kawas sobat anjeun tuh
keur anjeun hehehehe ieu pohara mantuan jeung
écés meunang kalungguhan anjeun nu hehehehe um
hehehehe éta éta endah naon Gusti bisa ngakibatkeun
Anjeun angkat kota muka anjeun sarta téh mangrupa
Hal geulis nalika urang lamun anjeun
mantuan mangka anjeun bisa nulungan jalma séjén
aya nu keur ayat anu meureun henteu sampurna
dina pikiran kuring ayeuna tapi urang kanyamanan
batur jeung kanyamanan nu urang gaduh
nampi ti Al Masih sangkan nu comforted
urang datangna pikeun jalma sejen ku
kanyamanan yen Al-Masih anu dibikeun ka urang na
sakapeung éta liwat jalma séjén
sorangan hehehehe éta leres éta mindeng
dimana anjeun kawas Yesus mantuan kuring mangga
sarta mindeng babaturan bakal datangna hehehehe Alloh
sering migunakeun jalma séjén atawa telepon anjeun
cingcin na nu batur ieu nelepon ngan
ngomong hey kumaha anu anjeun lakukeun na téh mangrupa
nyata carana anu anjeun lakukeun mmm moal ngan nepi ka
ngawartosan anjeun rupa hehehehe Nyaan teu
hoyong ngadangukeun hehehehe Alloh sangkan ogé leres
sering migunakeun jalma sejen tur ngan pikeun
ngakuan yén na I alhamdulillah pikeun nu
um éta sangkan leres hehehehe jadi Allah nyandak anjeun
ngaliwatan éta anjeun dina taun rumaja Anjeun
lajeng ngaliwatan kuliah lajeng Anjeun
bisa mawa éta mawa kami nepi ka speed kalawan
maneh dimana ayeuna jadi Anjeun patepung Joel kumaha
teu anu lumangsung lajeng lamun bisa
ngabejaan urang saeutik saeutik ngeunaan anjeun terang ka
ngamimitian perkawinan anjeun sarta naon Gusti tuh
aya pikeun anjeun ogé kuring patepung Joel di nonoman a
grup kami duanana teuing heubeul estu janten
nongkrong rambut anjeunna 20 I éta 19
Hatur nuhun um Abdi sabenerna geus dikirim ka imah
ti kuliah mimiti pikeun Natal kusabab
Kuring geus teu acan gering bit mental tapi
éta carita sejen atoh hal alus
bisa kaluar ieu kitu nu patepung anjeunna I
patepung salaki kuring sarta ieu eh ieu ngan
kawas hey kumaha anu anjeun lakukeun jeung urang we
anu nyetél ku nona denok nu urang
duanana terang manehna terang yen urang duanana
miharep hiji salaki godly hehehehe manéhna kawas
hey na saha deui atuh anjeun henteu pencét kaluar
katuhu jauh kuring indit deui ka kuliah di
Alberta na Ontario dzat wow Swedia tuang
silih pikeun kawas taun na hehehehe
lumayan loba kontak leungit urang patepung deui
sarta abdi sempet anyar pegat nepi ka
batur éta carita sejen tapi urang patepung
deui grup sawawa ngora anjeun
lulusan group nonoman hehehehe
lulus ka grup pamaké sarta jadi mah
aya na anjeunna sadar yen kuring éta hiji
deui sarta ngaliwatan kursus saeutik
bari kedalna ngan pikeun salawasna jadi aya
kawas urang bakal balik kaluar pikeun McDonald urang
sanggeus sanggeus grup ngora IELTS na
anjeunna kukituna jadi diuk katuhu gigireun kuring salawasna
sababaraha alesan atoh um kami mimiti tanggal
atanapi pangadilan naon gaduh Anjeun mm-hmm dating
kalawan tujuan nikah mun naon
rék nelepon deui oke
na kuring écés kapaksa jujur kalawan
anjeunna ngeunaan geringna méntal mah ayeuna kumaha
Teu anjeunna nampi eta manéhna manéhna
pangalaman jeung saha anu Cut Nyak Dien
kalawan yén anjeunna ngalaman bener anjeunna kukituna kapaksa batur
deukeut pisan manehna nu anu kungsi ngalaman
hal manehna hal anu sarua yen kuring kungsi
tadi Wah sarta anjeunna ngalaman kapaksa manéhna nungkulan
kalawan nu keur pisan opat taun jadi manéhna
tadi nalika kuring ka manéhna yén kuring bajoang jeung
OCD kalawan kahariwang anjeunna terang kahayang mah
ieu ngawangkong ngeunaan Wah sarta anjeunna kawas dzat
oke I nyaho kahayang nu nuju ngawangkong
ngeunaan éta bangor anu anu
hiji hal nu bener dijieun kuring mikir yén
ieu bisa sabenerna jadi salaki kuring
sabab kuring ngalaman salawasna panginten salah oke
Abdi aya teu loba teuing guys Christian
sabudeureun pickings jadi langsing Christian Anjeun
bodo geus teu disc ka anjeun ieu ngan di abdi
kapikiran kumaha kuring ieu pamikiran teuing Abdi peryogi bodo a
nu keur jalan bisa nungkulan sarta
nampa kuring enya jeung struggles husus kuring
sarta aranjeunna geus teu salawasna gampang nungkulan
kitu mah kawas hehehehe meureun moal gonna
lumangsung anjeunna buka atuh a misionaris tunggal
wae naon oke anu paduli nu
éta rencana abdi heubeul 19 taun oke um tapi anjeunna
anjeunna bisa pakaitna sagala pancen adapting
kitu anjeunna narima jeung urang mutuskeun oke
urang pindah ka hareup na urang teu jeung kami
anu pisan supportive anjeunna pisan
supportive kuring sarta alus pisan tenang
kapribadian mm-hmm lamun bajoang jeung
kahariwang atawa pikiran irasional éta pisan
hade ka boga baé tenang sabudeureun anjeun
anu narima anjeun na tiasa ngan jenis
ngobrol nu handap bari narima anjeun hehehehe
éta jalma pisan logis lamun maranéhna teu keur
Kade bisa datang di sakuliah tiis tur nu
tiasa make aran ditampik lamun anjeun
berjuang jeung hal ieu tapi kuring
salaki anjeunna pisan lila
jacoba oge pisan haneut anjeunna ogé pisan
lemah lembut sarta narima hehehehe anu ngan
campuran sampurna Abdi jadi alus sangkan jadi tuh
anjeun meunang naon gauge gun mun meunang aktipitas
oke jeung ogé verbal anjeun kawas kami
kedah hehehehe kami wrote béréndélan donor naon
urang hayang hiji salaki kami kawas hehehehe
oke pariksa yén karya ieu hayu atuh meunang
nikah urang tadi aya euweuh ring
aub acan tapi kami kawas hehehehe kami geus
lalaki nikah na dua minggu sanggeus urang
mutuskeun yén Joel disebut kuring nepi keur
facebook kuring na kedalna hey dokter
kapanggih hiji baseball ukuran lump di paru kuring
sarta aranjeunna nuju bade layar eta kusabab
eta bisa jadi kanker sarta ogé kuring éta kawas
euweuh cara Hehehehe katuhu urang salawasna pikir
éta kanker cuz anjeun gé freak kaluar Sopiani
Sopiani Sopiani um sarta tétéla yén éta
éta nya éta 2 lymphoma tahap Hodgkin urang
mencét kana paru na Wah na wrapping
sabudeureun haténa wow kitu na anjeunna anjeunna
naon 20 anjeunna 20 22 22 waktos 2023 punten
tur anjeun henteu acan nikah pami kitu mah
acan nikah pami kitu mah malah resmi
aktipitas acan kami ngan dimimitian
rencanana cara urang kolotna anu jadi
kawas naon anu anjeun guys ngalakukeun sanajan homo shit
atoh kitu um oke anu kawas Nopémber
munggaran anu urang teu kami kapanggih kaluar anjeunna kungsi
lump lajeng dua minggu engké anjeunna dimimitian
kémoterapi ngan dua minggu engké ieu
amazingly gancang kawas dokter sumping ka
imahna malem yén éta anjeunna / manehna teh
nyeken sarta kapanggih lump nu tuh a panggero imah
abdi terang abdi malah Kaula terang yen masih lumangsung
jarang ngalakukeun anu kawas eta anu
leres pisan hebat tur manehna némbongkeun anjeunna
dada x-ray katuhu jeung ieu kawas
hehehehe aya hiji alesan anjeun pondok tina
napas
oke sabab anjeunna geus ngabogaan
engapan isu sarta anjeunna pisan
lethargic sarta ragrag sare sagala
waktos na aranjeunna ngan sangka manéhna kaluar tina
bentukna jeung anjeunna diteundeun balik deui mahluk kawas
henteu aya nu salah jeung aranjeunna
kapanggih dina dada x-ray kitu hehehehe anu
pikasieuneun ieu aya hal surreal
ngeunaan kangker hal pisan surreal
ngeunaan éta utamana lamun anjeun 22 sarta
heubeul 20 taun nu nuju kawas anjeun nagreg
kuring abdi ngan rék ngamimitian hirup anyar ieu
babarengan lajeng booming nyaeta tetes katinggaleun
hehehehe kalintang hanjelu tapi jujur
kumaha bae Gusti dirojong kami liwat yén
nu kami teu acan sakumaha goréng saperti eta
bisa geus kawas kami Ku teu sangka kuring
indit ngaliwatan teuing kahariwang pisan cuz kami
terang yen Allah aya na urang terang yen
anjeunna ngarojong kami jeung ieu ngan urang
kungsi spot kasar sababaraha tapi sakabéh ieu
Gusti ngan bener dirojong kami liwat
jalma di garéja kami sarta liwat kawas di
naon jalan tiasa I rahayat garéja Anjeun
aya jalma nu nyaho urang keur
salawasna nanyakeun salawasna sholat um aya
éta jalma anjeun bakal nu tadi kanker
éta endah sabaraha jalma nu
nyaho geus miboga kanker tapi anjeun teu terang
ngeunaan bener hehehehe ngarah anu nyebutkeun
hey II kagungan raka di paru kuring teuing tur
éta kawas estu euweuh jalan ah jadi éta anu
encouraging ningali hey anjeun terang éta teu
kalimah pati kawas eta teu resep ka
ends kawas kangker téh survivable kitu anjeunna
dimimitian kémoterapi jeung jalma éta
pisan masih pisan encouraging na
supportive tapi tetep éta rada
stres yakin teu éta anjeunna rada gering
kalawan eta hehehehe anjeunna ngagaduhan ieu jenis
kawas anjeunna lalaunan lemes hirup nu kaluar tina
anjeunna dinya éta ieu hal pisan sedih
tingali tapi jadi teuas pikeun anjeun lalajo nu eta
utamana saprak
jeung nalika anjeun bogoh batur anjeun hate
tingali éta gering tapi Alloh dirojong kami
liwat deui sarta urang mutuskeun anjeun terang kami geus
masih bade rencanana hiji pernikahan urang geus
masih gonna meunang kawin anjeunna diusulkeun ka
kuring kalayan bulu na ragrag kaluar tapi éta
masih alus anjeunna henteu leungit bulu na Abdi
jadi senang ngan ngagaduhan bener ipis hahaha I
hartosna eta sumping deui Curly sarta éta jadi lucu
kiwari dzat deui éta deui jadi alus sarta éta
estu resep mah kawas kuring lucked kaluar anjeunna
nu Harris cutest up éta nice atoh I
bogoh ka anjeun Joel um ceuk Kami I diusulkeun ka
Anjeun diusulkeun ka kuring jeung urang mutuskeun kami
éta teu yakin kumaha konci nu kumaha kumaha
rencanana hiji pernikahan kawas anjeunna teu bisa
dianggo manéhna nyandak hiji taun kaluar ti
sakola Wah Mah gawe tapi pami kitu mah
yakin sanajan dimana kami bade hirup
sabab kami mah teu kalawan kolot mah anjeunna
ieu hirup kalawan kalawan kuring kolotna
katuhu anjeun teu bade cicing di
boh basements maranéhna cuz éta ngan
teu hiji hal kami rék ngelek Anjeun
miharep spasi sorangan hehehehe leres
oke sangkan terus on kami kawas
oke anjeun terang naon lamun Alloh teu hoyong
pernikahan ieu lumangsung taun mangka
moal hmm ogé ngan urang dinya sumping ka hiji
titik dimana urang tadi nyieun kaputusan
sarta kami ngan mutuskeun urang nuju bade pikeun eta
Wah sabab pami kitu mah yakin eta bisa
geus chemo nya kimo bisa boga
geus ngalegaan oke gumantung kana
hasil na sih hehehehe kuring direspon ka dinya
hehehehe anjeunna bisa geus mmm teuing gering anjeunna
bisa malah ngagaduhan babak sejen tina chemo
Sawarga nyaram tapi urang mutuskeun kami balik pikeun
eta atoh sarta anjeunna réngsé treatment na
tilu bulan saméméh pernikahan Wah
jadi anu metot manéhna
kémoterapi jeung radiasi jeung kami
mutuskeun anjeun terang naon urang nuju ngan bade
ngalakonan ieu make kawinan téh lamun urang teu tiasa
nanggung hal urang nuju teu akang gaduh
eta tur urang ngan hayang jadi nikah alus
sudut pandang hehehehe jeung ieu endah kawas
kumaha Allah disadiakeun pikeun urang gaduh
kawinan geulis sanajan urang teu boga
duit fotografer anu urang tadi éta hiji
Christian jeung manehna uninga cariosan na
sanggeus pasamoan kalayan kami sakali manéhna ceuk kuring
hoyong masihan anjeun fotografi ieu
kawinan bébas gambar hehehehe kawinan
gambar Wah nu ieu kawas éta sangkan
mahal tur éndah kuring nyaho kami
kawas anjeun nagreg kuring wow éta
endah um nu Ladies dina garéja abdi nya
kawas kami rarancang dina ngalakonan potluck a
sarta maranéhanana éta kawas henteu ngalakukeun potluck a
eta bakal jadi pikareueuseun pikareueuseun pangatur eta
ngarah sabenerna ditunda panarimaan hiji
dinner keur urang aranjeunna nuju kacang di
bulk sarta hal kawas éta um sangkan éta
tiasa ngalakukeun nu urang tadi salah sahiji anjeunna na
kolotna babaturan hayu urang ngagunakeun Pondok maranéhna
keur bulan madu kami cuz kami kawas urang geus
moal gonna meureun kuring lampahkeun honeymooner kami
éta bisa mibanda hiji sarta abdi meunang
pakéan Secondhand yén ieu miboga pernah geus
dipaké saméméh ieu ngan kuring nona a
maréntahkeun eta ti luar negeri tur manehna teu
kawas eta sarta saeutik teu manehna nyaho tengahna
anjeun terang manéhna meuli eta keur kuring
ti Allah ti Allah tah ieu kawas Jigana
Kuring mayar dua ratus pérak ka arah kuring
mom dibayar dua ratus pérak jeung ieu
kawas eta teu a nyebutkeun enya ka
pakéan dalapan belas sarébu lima belas ieu
ieu geulis anjeun pernah nyaho yén kuring
ngagaduhan eta super super mirah endah um jadi
anjeun boga kawinan geulis kaluar tina hiji
tatu katurunan lajeng Anjeun kapanggih tempat
tetep hehehehe kawas tilu bulan saméméh
kawinan kami kawas sholat Allah kami
perlu tempat keur cicing jeung kami duanana pikeun
balik pikeun tempat séjén ieu
jeung mom mah kawas Carmen manehna neuteup kana
kijiji deui jeung manéhna nempo lanceukna anjeun
nambahkeun dirina wanting a tenancy Christian Jake
tos katingal ieu sareng kawas euweuh nu
Teu aya kamari urang margi aya na
nyawang tempat jeung kami geus kawas hehehehe
ieu endah tur jadi kuring dipindahkeun dina dua
bulan saméméh pernikahan hehehehe na hehehehe
ieu hébat lantaran kami teu nyaho urang
éta gonna live atawa aya kitu loba
hal anu éta kawas urang gé meunang aya
nalika kami meunang aya jeung maneh ngan rék
kami kawas miara nyokot tina rinci
pikeun anjeun sarta anjeunna kacida tumaros éta
kawas lalaki fainting kiwari nalika hal lumangsung
sarta kami geus kawas dzat aduh abdi naon
gonna lumangsung éta kawas ogé Alloh urang gotten
kami ieu tebih ceuk urang meureun teu bade
leupaskeun bal kiwari jadi anjeun terang sapanjang
jalma garis nu Anjeun disebutkeun mun kuring
saméméhna yén lamun anjeun meunang eta lamun
batur deukeut anjeun meunang kangker
diagnosis dunya anjeun shifts hehehehe Anjeun
masih terang yen Allah paduli keur anjeun tapi
dunya anjeun masih shifts na jadi kumaha tuh
Gusti tuh kaluar anjeun tina sudut pandang Anjeun
ngarobah Anjeun nganggo kecap yen Allah
museurkeun maneh naon nu hartosna ku abdi nu
bakal disebutkeun yen Anjeun ngeureunkeun nyokot hal
for teu dibales jadi loba oke um kawas anjeun
ngeureunkeunana jenis reminds anjeun tina sorangan
mortality yakin anjeun museurkeun nu langkung lengkep ihwal
hirup oke teu salamina kawas ieu téh
ieu teu salamina kitu bener museurkeun
Anjeun Jigana dina hal anu penting
sarta eta robah prioritas Anjeun Jigana
sababaraha urang bisa meta pisan ngaruh keur
a diagnosis kanker sarta yén henteu lumangsung
tapi Jigana cara hadé pikeun ngalakukeun éta
nyandak deui enya eta lebay tapi nyandak eta na
ngan butuh Alloh ngaliwatan eta Duh Gusti bakal
nyandak anjeun ngaliwatan eta sarta anjeunna gé robah Anjeun
liwat deui jeung ayeuna maneh nyaho anjeun
bisa nyaritakeun
jalma béda nu katingali urang
béda utamana jalma anu
geus miboga kanker atawa anu geus ngalaman
eta kusabab bisa nyaritakeun aranjeunna dina
Cara anu loba jelema kitu tiasa éta
naon kukituna kuring ngomong shift teh nyaeta hehehehe
utamana lamun anjeun ngora aran
kawas anjeun dina hirup salamina sarta éta
kawas euweuh anjeun bisa meunangkeun kanker dina 22 anjeun meunang
saeutik cek kanyataanana pancen hiji
kanyataanana dipariksa kitu ayeuna kuring ningali salaki kuring
jeung aku kawas kuring teu butuh anjeunna pikeun
granit hmm sabab Aku kawas kuring bisa
geus leungit anjeun méméh kami malah
nikah kitu éta bener a berkah janten
nikah ka anjeunna Wah hehehehe hatur nuhun sahingga
teuing hehehehe aya waktu urang di bumi ieu
ngan sakotéap panon pancen
dibandingkeun kalanggengan anjeun terang on lamun
anu nepi ka manteng kaluar kalanggengan anjeun ngan jadi
a blip saeutik anu bakal tetep meunang
leuwih leutik sarta leuwih leutik di lampu tina hirup nu
yen eta nu keur jalan datangna saatos ieu kalawan
rahmat tapi kuring ngarasa lamun nu nuju bade
ngaliwatan eta hal éta éta katuhu dina
beungeut anjeun éh hehehehe tapi leres abdi
kalanggengan téh hirup lalaki lila teu
hirup teu tapi Alloh janji janten aya
leres pisan malah ngaliwatan kalungguhan getih
kana blip naon blip nu diperlukeun
mm-hmm Wah hehehehe kami nuju ngalakonan alus anjeunna
lakukeun ogé kids ieu gratis hehehehe anjeunna
ngan tadi na
ceuk urang geus ucing ceuk urang réngsé perlakuan
pikeun leuwih sataun jadi manehna ngan tadi panungtungan na
janjian di minggu ngeunaan panungtungan jeung genep
bulan ti ayeuna maranéhna gé balik jadi
hal anu masih alus kitu hatur nuhun Gusti
hehehehe alhamdulillah tapi pikiran mah éta nu
bab ditutup hehehehe kuring angka I eupan anjeunna
jeung kuring gé ngurus hade manehna jeung manehna gé
cicing jeung kuring bari mudahan na
anjeun alus masak enya oke ogé éta
alus sarta anjeunna mangrupa eater alus Oh sampurna
Heboh hatur nuhun pisan pikeun babagi
yén Carmen nu nuju leumpang téh jadi alus pikeun
ngadenge kumaha Allah Puguh kumaha ceuk urang patepung Anjeun
ngaliwatan percobaan béda jeung hal alus
jeung sababaraha hal perceivably goréng tapi lalaki
unggal perjuangan kuring ngan ningali anjeun terang anjeun
nampi Kristus dina hirup anjeun na
ayeuna mun anjeun ngaliwat perjuangan sarta
neangan squeezed Kristus na nu asalna kaluar
anjeun éta kasempetan sejen pikeun anjeun
mun manifest anu anjeunna téh komo nu na
babagi ieu ayeuna teh ngan resep jeung anjeun
nyebutkeun kawas Allah Heboh sanajan naon
Anjeun geus Isro liwat anjeun terang éta
Heboh jadi tiis hehehehe kitu hatur nuhun sahingga
teuing keur tuning deui tur jeung
jalma anu geus ngadengekeun satia
atawa ningali satia kami rék hatur
pisan ka anjeun na hatur nuhun kana kami
mitra kami saena sababaraha mitra anyar
sabenerna anu geus ngagabung kami bisa balik
mun ramatloka kami TV sapopoé anyar jeung klik
on mitra kami numbu anjeun tiasa buka
kulawarga toko Kristen sabenerna éta
toko buku Kristen online Anjeun tiasa oge
mésér kavling béda Kristen
sumberdaya aya kitu buka ramatloka kami kami
ajak anjeun ngagunakeun ramatloka urang pikeun buka
ngakses Tumbu mitra kami ogé Palmérah
Langit mangrupa anti virus jeung internét
kaamanan jeung anjeun bisa meunangkeun haratis 30 poé
sidang jadi buka tumbu di ramatloka kami
tur meunangkeun 30 poé bébas sidang pikeun
compliments software antipirus tambaga
langit
kitu oge hatur nuhun kana kategori 5 TV
jeung Dadan Ferguson diréktur urang na
produser anu ngajadikeun acara ieu naon nya
sarta ngajadikeun ayat Kitab Suci pop up
magically na teu kabeh nu senang barang jadi
hatur nuhun pisan sangkan mudahan anjeun Ngepaskeun di
minggu hareup urang saena sejen seru
episode datang nepi fandom mudahan anjeun gaduh
hiji mikir Heboh
anjeun
You can’t perform that action at this time.