Does not work in Google Chrome since v3.0 #286

Open
selosindis opened this Issue May 30, 2012 · 13 comments

Comments

Projects
None yet
@selosindis

Instead of animating the transition, it just reduces the height of the image to 0 and stays there until you resize the window.

Is happening with your own demo: http://nivo.dev7studios.com/responsive-demo/

@gilbitron

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@gilbitron

gilbitron May 30, 2012

Contributor

What version of Google Chrome and what OS are you using?

Contributor

gilbitron commented May 30, 2012

What version of Google Chrome and what OS are you using?

@selosindis

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@selosindis

selosindis May 30, 2012

Hi there, thanks for the quick reply!

I'm using Windows 8 CP and Chrome 21.0.1155.2.

Kind regards,
Scott

Hi there, thanks for the quick reply!

I'm using Windows 8 CP and Chrome 21.0.1155.2.

Kind regards,
Scott

@selosindis

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@selosindis

selosindis May 30, 2012

Just had a co-worker report the same issue on Chrome stable channel.

Just had a co-worker report the same issue on Chrome stable channel.

@JiLiZART

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JiLiZART

JiLiZART Jun 4, 2012

Have the same, Chrome 19, Ubuntu

JiLiZART commented Jun 4, 2012

Have the same, Chrome 19, Ubuntu

@ckng

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ckng

ckng Jun 11, 2012

Same, not working under Chrome stable 19.0.1084.54 for both Mac and Windows. There are no animation. Tested with jQuery 1.5.2 and 1.7.1.

Tested working under Firefox.

ckng commented Jun 11, 2012

Same, not working under Chrome stable 19.0.1084.54 for both Mac and Windows. There are no animation. Tested with jQuery 1.5.2 and 1.7.1.

Tested working under Firefox.

@aaronsnoswell

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@aaronsnoswell

aaronsnoswell Jun 19, 2012

I can't seem to reproduce this in 21.0.1178.0 canary and 19.0.1084.56 under Mac OSX - the demo page works fine for me.

I can't seem to reproduce this in 21.0.1178.0 canary and 19.0.1084.56 under Mac OSX - the demo page works fine for me.

@hmm22

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@hmm22

hmm22 Jun 19, 2012

Try this:

  1. clear the Chrome browser cache
  2. Navigate to the demo page
  3. Before the slideshow has a chance to cycle through all images, re-size the browser window
    When the next transition happens, the slide disappears. To see it, you have to re-size again.

hmm22 commented Jun 19, 2012

Try this:

  1. clear the Chrome browser cache
  2. Navigate to the demo page
  3. Before the slideshow has a chance to cycle through all images, re-size the browser window
    When the next transition happens, the slide disappears. To see it, you have to re-size again.
@DeadSuperHero

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@DeadSuperHero

DeadSuperHero Jul 30, 2012

This seems to work just fine for me in Chromium on Ubuntu 12.04. Is it safe to assume that this has been fixed?

This seems to work just fine for me in Chromium on Ubuntu 12.04. Is it safe to assume that this has been fixed?

@keha

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@keha

keha Aug 30, 2012

Kubuntu 12.04, Google Chrome 21.0.1180.79 beta, http://nivo.dev7studios.com/responsive-demo/ - work fine!

keha commented Aug 30, 2012

Kubuntu 12.04, Google Chrome 21.0.1180.79 beta, http://nivo.dev7studios.com/responsive-demo/ - work fine!

@ashedryden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ashedryden

ashedryden Sep 12, 2012

Tested in Chrome 21.0.1180.89 in OSX 10.8.1, Chrome 21.0.1180.89 on Ubuntu 12.04, and Chromium 18.0.1025.168 on Ubuntu 12.04 and cannot reproduce this bug. I am guessing this has gotten fixed, but the issue just hasn't been updated.

Tested in Chrome 21.0.1180.89 in OSX 10.8.1, Chrome 21.0.1180.89 on Ubuntu 12.04, and Chromium 18.0.1025.168 on Ubuntu 12.04 and cannot reproduce this bug. I am guessing this has gotten fixed, but the issue just hasn't been updated.

@pixluser

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pixluser

pixluser Oct 22, 2012

It' bug on mac : doesn't work on Chrome Version 21.0.1180.89 on Mac Osx 10.8.2 !!
I see the first image, then disapear, no pictures... until I resize the windows !

I also got another bug, were I just see the pictures swapping without transitions effects...

It' bug on mac : doesn't work on Chrome Version 21.0.1180.89 on Mac Osx 10.8.2 !!
I see the first image, then disapear, no pictures... until I resize the windows !

I also got another bug, were I just see the pictures swapping without transitions effects...

@inluxc

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@inluxc

inluxc Oct 30, 2012

In Linux Mint 13; Mate Desktop enviroment and Chrome 22.0.1229.94, working fine, i will teste im my mac ate home later on.

inluxc commented Oct 30, 2012

In Linux Mint 13; Mate Desktop enviroment and Chrome 22.0.1229.94, working fine, i will teste im my mac ate home later on.

@martinbertinat

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@martinbertinat

martinbertinat Jan 19, 2013

It's working nice on Ubuntu 12.04, Chrome 20.0.1132.43

It's working nice on Ubuntu 12.04, Chrome 20.0.1132.43

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment