Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

No default world - Crash #181

Closed
Giulizo opened this issue Jul 16, 2021 · 3 comments
Closed

No default world - Crash #181

Giulizo opened this issue Jul 16, 2021 · 3 comments

Comments

@Giulizo
Copy link

Giulizo commented Jul 16, 2021

Describe the bug
The server stops and does not start up with the reason "2021-07-16 [17:58:26] [Server thread/ERROR]: Could not load world "Spawn": Unknown generator "void"
2021-07-16 [17:58:26] [Server thread/EMERGENCY]: No default world has been loaded"

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  1. Install version Dev BUG #199, Error #200 or Could not load world because of unexisting generator #201 instead of Ancient Debris #198
  2. Restart server
  3. Server stops

Expected behavior
The server should start. It does so up to version Dev #198.

Desktop (please complete the following information):

  • php version [7.4]
  • BuilderTools Version [Dev#148]

Additional context
Add any other context about the problem here.

@Wertzui123
Copy link

Yes, I can confirm this.

@Wertzui123
Copy link

This was caused by moving the generator registration from onLoad to onEnable in bdcdc86.

@xKurt
Copy link

xKurt commented Jul 17, 2021

Still says
[14:52:20] [Server thread/ERROR]: Could not load world "hub": Unknown generator "void"
[14:52:20] [Server thread/EMERGENCY]: No default world has been loaded

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

4 participants