Test suite failure with GHC 7.4.2 #29

Closed
snoyberg opened this Issue May 12, 2014 · 4 comments

Projects

None yet

2 participants

@snoyberg
Contributor

Got this while running a Stackage build:

[1 of 1] Compiling Main             ( test/Main.hs, dist/build/matrix-test/matrix-test-tmp/Main.o )
Linking dist/build/matrix-test/matrix-test ...
Building HaTeX-3.11.0.0...
Preprocessing library HaTeX-3.11.0.0...
In-place registering HaTeX-3.11.0.0...
Preprocessing test suite 'matrix-test' for HaTeX-3.11.0.0...
Linking dist/build/matrix-test/matrix-test ...
Running 1 test suites...
Test suite matrix-test: RUNNING...
HaTeX
  LaTeX
    LaTeX mempty:        OK
      +++ OK, passed 100 tests.
    LaTeX mappend:       OK
      +++ OK, passed 100 tests.
  Parser
    render . parse = id: FAIL
      *** Failed! Falsifiable (after 46 tests): 
      TeXSeq (TeXComm "IEelCrT" [FixArg (TeXMath Parentheses (TeXRaw "A\\$quem!-@tx+kp?cr>")),MSymArg [TeXEnv "ZFRx" [OptArg (TeXMath Dollar (TeXRaw "Ugsr\\%Wh<e"))] (TeXMath Square (TeXMath Parentheses (TeXComment "\\$"))),TeXEnv "OhRiiDIdtT" [FixArg TeXEmpty,FixArg (TeXLineBreak (Just (Pt 15.071749328588327)) True),OptArg (TeXRaw "bznR!@\\{iE(Vg(LC"),MOptArg [TeXRaw "\"\"wY(UQCJxVv<'\\^{}",TeXRaw "lKBuy'\\&*v/)nd\\_{}efgil",TeXComment "]tdiWlhL",TeXRaw "Z'SG;P"]] (TeXRaw ";Dp"),TeXRaw ":\"QD*\\%Soe.ktZBCpo;",TeXCommS "bWwAWXCxS"],MSymArg [TeXRaw "C)ok)L<m]",TeXRaw "r",TeXEnv "EWZr" [SymArg (TeXRaw "G>!sXfr\\$L)]okfth?R"),MSymArg [TeXMath Dollar (TeXMath Parentheses (TeXMath Parentheses (TeXBraces (TeXRaw "\\textbackslash{})+a")))),TeXRaw "\"!me\\#"],MOptArg [TeXLineBreak (Just (Em 20.586791879992205)) False,TeXLineBreak (Just (Mm (-60.036266626268834))) False,TeXLineBreak (Just (Mm 15.751990081354155)) True,TeXRaw "cy\"\nFsl,bd-d\\%HLs/"],SymArg (TeXLineBreak (Just (Mm 38.6319352502519)) False),FixArg (TeXComment "GF\\_{}?\nxikG")] TeXEmpty],FixArg (TeXRaw "X;;")]) TeXEmpty
      Use --quickcheck-replay '45 1632621174 1655838818' to reproduce.

1 out of 3 tests failed
Test suite matrix-test: FAIL
Test suite logged to: dist/test/HaTeX-3.11.0.0-matrix-test.log
0 of 1 test suites (0 of 1 test cases) passed.
@Daniel-Diaz
Owner

Thank you for the report. This issue should be solved by commit 3723675.

@Daniel-Diaz
Owner

I just made a release to Hackage (http://hackage.haskell.org/package/HaTeX-3.11.0.1) after running the test a bunch of times, always succeeding. Closing this.

@snoyberg
Contributor

Cool, thanks for the quick response on this! I'll let you know if I get any problems in the future.

@Daniel-Diaz
Owner

No problem. I took this responsibility when I added this library to Stackage. :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment