Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Azure AS - User field is not populated during trace #237

Closed
gflores1023 opened this issue Oct 29, 2019 · 4 comments
Closed

Azure AS - User field is not populated during trace #237

gflores1023 opened this issue Oct 29, 2019 · 4 comments
Assignees

Comments

@gflores1023
Copy link

@gflores1023 gflores1023 commented Oct 29, 2019

Describe the bug
I'm running an All Queries trace on my Azure Analysis Services tabular model. I see the Queries being run on the database but I see blank values for username field. The users are Azure Active Directory users. When I run a trace using SQL Server profiler, I do see the User under NTUserName.

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  1. Connect to Azure AS model.
  2. Start AllQueries trace
  3. Run any queries on model for trace to capture (using SSMS, Excel, etc)

Expected behavior
User field should populate with UserName

Screenshots
DaxStudio
image

SQL Server Profiler
image

Using v2.9.4. Let me know if you need more information.

@dgosbell dgosbell self-assigned this Oct 30, 2019
@dgosbell dgosbell added the bug label Oct 30, 2019
@dgosbell

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@dgosbell dgosbell commented Oct 30, 2019

Thanks for logging this. I've been able to reproduce this issue and I now have a fix in place which will go out as part of the next release.

@gflores1023

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@gflores1023 gflores1023 commented Oct 30, 2019

Thank you for the quick turnaround!

@gflores1023

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@gflores1023 gflores1023 commented Nov 22, 2019

Do you know why sometimes the name appears in parenthesis and sometimes not? See image from first post. This isn't an issue with Dax Studio since the Profiler also has the same behavior. Just wondering for my curiosity.

@dgosbell

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

@dgosbell dgosbell commented Nov 22, 2019

No, I don't know why it sometimes adds that extra text.

@dgosbell dgosbell closed this in f459462 Dec 19, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.