Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Gerald's Flow Sensor Is Not Working Consistently #113

Closed
cheapjack opened this issue Mar 5, 2015 · 2 comments

Comments

@cheapjack
Copy link

commented Mar 5, 2015

Follow up to closed issue #109 The flow sensor is not working properly. It is still plumbed into the Gerald system and was tested to confirm it does not restrict the water flow. It's not responding consistently to the flow however and may need replacing or further investigation. We have bypassed the switch so that Gerald is operational but people on the Big Laser will need to check coolant is flowing before cutting until it's fixed.

@cheapjack

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 6, 2015

Might be worth noting that while the sensor is bypassed anyone monitoring/managing bookings with Gerald need to check that water is flowing ok on start and to make the person aware that it's a potential issue and any odd behaviour of firing/performance should trigger a check on the flow as a first step in troubleshooting. Thanks @DefProc for self assigning 👍

@DefProc

This comment has been minimized.

Copy link

commented Mar 9, 2015

I've tested and reconnected the flow sensor. It is checks out as working now, but I'll monitor function as it gets used this week.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.