Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Searching in the Node Library VERY slow #2236

Open
pfaubin opened this issue Oct 21, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@pfaubin
Copy link

commented Oct 21, 2018

Dynamo version

2.0.1

Revit version

2019.1

Operating system

Windows 10

What did you do?

Searching in the node library is very slow for me. There is a long lag between each letter you type.

Is this something that others have seen? Can it be corrected? Thanks.

@AkuJokinen

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 3, 2018

I have had same problem for a long time. The lag seems to be increasing by every custom package installed. I also remember someone saying somewhere that the problem with extremely slow search might be due to having custom packages folder on shared location (eg. local server/NAS). That's how we have set up things in our office in order to have custom packages in sync between users.

@eibre

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 3, 2018

I have the same problemt too. Removed all custom packages and it gets better, but it would be nice to have the packages installed.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.