Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

WEM Config GPO #180

Closed
matthias-schlimm opened this issue Jan 10, 2020 · 1 comment
Closed

WEM Config GPO #180

matthias-schlimm opened this issue Jan 10, 2020 · 1 comment

Comments

@matthias-schlimm
Copy link
Collaborator

@matthias-schlimm matthias-schlimm commented Jan 10, 2020

PREP_BISF_MTD08_20200109-120939-GPO-WEM-unconfigured.log

Testing the new BIS-F release and have a Problem with the WEM configuration, if I don't configure the GPO for WEM BIS-F would change the Agent Cache Location back to the default path. We don't configure the GPO because we set the Agent Cache to our PVS Cache Disk through WEM Setup.
The log is from a run where the BIS-F GPO for WEM is unconfigured.
Best Regards,
Daniel

@matthias-schlimm matthias-schlimm self-assigned this Jan 10, 2020
@matthias-schlimm matthias-schlimm changed the title BIS-F 7.x Problems with WEM Config GPO WEM Config GPO Jan 10, 2020
@matthias-schlimm

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

@matthias-schlimm matthias-schlimm commented Jan 10, 2020

changes in developer branch https://github.com/EUCweb/BIS-F/tree/develop
unblock the zip-file, extract it and replace all files in the BIS-F installationfolder

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
7.1912.1
  
Done
1 participant
You can’t perform that action at this time.