CreateAndInject failed - Beta 2.7.5558.0 #7

Closed
spazzarama opened this Issue Aug 14, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@spazzarama
Member

spazzarama commented Aug 14, 2015

Moved from CodePlex
Originally submitted by etommVizubi

The same code that was working fine with the previous release, is crashing miserably with the last beta with the following error when starting with CreateAndInject

STATUS_INTERNAL_ERROR: Unknown error in injected assembler code.

I tryed both the source and the binary version.

@spazzarama

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@spazzarama

spazzarama Aug 14, 2015

Member

See Issue #9 for the solution

Member

spazzarama commented Aug 14, 2015

See Issue #9 for the solution

@spazzarama spazzarama added this to the 2.7 Stable milestone Aug 14, 2015

@spazzarama spazzarama self-assigned this Aug 14, 2015

@etomm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@etomm

etomm Aug 18, 2015

I can confirm the problem seems solved

etomm commented Aug 18, 2015

I can confirm the problem seems solved

@jacky2050

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jacky2050

jacky2050 Oct 8, 2016

RhCreateAndInject for Overwatch.exe and after call it returns the error code:Unknown error in injected assembler code,but RhCreateAndInject for Wow64.exe is ok

RhCreateAndInject for Overwatch.exe and after call it returns the error code:Unknown error in injected assembler code,but RhCreateAndInject for Wow64.exe is ok

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment