New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Fork > dotnet restore > fail #29

Closed
tebeco opened this Issue Nov 3, 2017 · 13 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@tebeco
Contributor

tebeco commented Nov 3, 2017

Hi,

I Just tried yo fork and restore for a PR but here it how it went :

C:\Workspace\GitHub\TeBeCo>git clone https://github.com/tebeco/Electron.NET
Cloning into 'Electron.NET'...
remote: Counting objects: 1442, done.
remote: Compressing objects: 100% (315/315), done.
remote: Total 1442 (delta 268), reused 383 (delta 170), pack-reused 924
Receiving objects: 100% (1442/1442), 3.40 MiB | 4.55 MiB/s, done.
Resolving deltas: 100% (836/836), done.

C:\Workspace\GitHub\TeBeCo>cd Electron.NET
C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET>code-insiders .
C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET>dotnet restore
  Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
  Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj...
  Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj...
  Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.props.
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.targets.
  Restore completed in 214.71 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj.
  Restore completed in 253.32 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.props.
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.targets.
  Restore completed in 1.1 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj.
C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102: Unable to find package ElectronNET.API with version (>= 1.0.0)\r [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]
C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102:   - Found 5 version(s) in nuget.org [ Nearest version: 0.0.5 ]\r [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]
C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102:   - Found 0 version(s) in LocalDev [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.props.
  Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.targets.
  Restore failed in 2.01 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.

ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102: Unable to find package ElectronNET.API with version (>= 1.0.0)\r [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]
ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102: - Found 5 version(s) in nuget.org [ Nearest version: 0.0.5 ]\r [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]
ElectronNET.WebApp.csproj : error NU1102: - Found 0 version(s) in LocalDev [C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.sln]

@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco

tebeco Nov 3, 2017

Contributor

I Also tried nuget CLI 4.1.0.2450

C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET>nuget restore
MSBuild auto-detection: using msbuild version '15.4.8.50001' from 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2017\Enterprise\MSBuild\15.0\bin'.
WARNING: Project file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.Host\ cannot be found.
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj...
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.cli/index.json
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.cli/0.0.5/electronnet.cli.0.0.5.nupkg
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.api/index.json
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/index.json
Committing restore...
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.props.
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.targets.
Restore completed in 414.73 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\project.assets.json
Restore completed in 415.15 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/index.json 499ms
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design.2.0.0.nupkg
Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 is not compatible with netcoreapp2.0 (.NETCoreApp,Version=v2.0). Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 supports: netstandard2.0 (.NETStandard,Version=v2.0)
One or more packages are incompatible with .NETCoreApp,Version=v2.0.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design.2.0.0.nupkg 448ms
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.props.
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/index.json
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.targets.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\project.assets.json
Restore failed in 1.31 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/index.json 468ms
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc.2.0.0.nupkg
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc.2.0.0.nupkg 440ms
Installing Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGenerators.Mvc 2.0.0.
Installing Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGeneration.Design 2.0.0.
Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0'.
Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0 (win10-x64)'.
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.props.
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.targets.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\project.assets.json
Restore failed in 2.54 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.

Errors in C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj
    Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 is not compatible with netcoreapp2.0 (.NETCoreApp,Version=v2.0). Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 supports: netstandard2.0 (.NETStandard,Version=v2.0)
    One or more packages are incompatible with .NETCoreApp,Version=v2.0.

Errors in C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj
    Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0'.
    Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0 (win10-x64)'.

NuGet Config files used:
    C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\NuGet.Config
    C:\Users\ahert\AppData\Roaming\NuGet\NuGet.Config
    C:\Program Files (x86)\NuGet\Config\Microsoft.VisualStudio.Offline.config

Feeds used:
    https://api.nuget.org/v3/index.json
    C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\artifacts

Installed:
    2 package(s) to C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj
Contributor

tebeco commented Nov 3, 2017

I Also tried nuget CLI 4.1.0.2450

C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET>nuget restore
MSBuild auto-detection: using msbuild version '15.4.8.50001' from 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2017\Enterprise\MSBuild\15.0\bin'.
WARNING: Project file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.Host\ cannot be found.
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj...
Restoring packages for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj...
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.cli/index.json
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.cli/0.0.5/electronnet.cli.0.0.5.nupkg
  CACHE https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/electronnet.api/index.json
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/index.json
Committing restore...
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.props.
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\ElectronNET.CLI.csproj.nuget.g.targets.
Restore completed in 414.73 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\obj\project.assets.json
Restore completed in 415.15 ms for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.CLI\ElectronNET.CLI.csproj.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/index.json 499ms
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design.2.0.0.nupkg
Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 is not compatible with netcoreapp2.0 (.NETCoreApp,Version=v2.0). Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 supports: netstandard2.0 (.NETStandard,Version=v2.0)
One or more packages are incompatible with .NETCoreApp,Version=v2.0.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegeneration.design.2.0.0.nupkg 448ms
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.props.
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/index.json
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\ElectronNET.API.csproj.nuget.g.targets.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\obj\project.assets.json
Restore failed in 1.31 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj.
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/index.json 468ms
  GET https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc.2.0.0.nupkg
  OK https://api.nuget.org/v3-flatcontainer/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc/2.0.0/microsoft.visualstudio.web.codegenerators.mvc.2.0.0.nupkg 440ms
Installing Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGenerators.Mvc 2.0.0.
Installing Microsoft.VisualStudio.Web.CodeGeneration.Design 2.0.0.
Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0'.
Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0 (win10-x64)'.
Committing restore...
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.props.
Generating MSBuild file C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\ElectronNET.WebApp.csproj.nuget.g.targets.
Writing lock file to disk. Path: C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\obj\project.assets.json
Restore failed in 2.54 sec for C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj.

Errors in C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.API\ElectronNET.API.csproj
    Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 is not compatible with netcoreapp2.0 (.NETCoreApp,Version=v2.0). Package Microsoft.AspNetCore.Hosting.Abstractions 2.0.0 supports: netstandard2.0 (.NETStandard,Version=v2.0)
    One or more packages are incompatible with .NETCoreApp,Version=v2.0.

Errors in C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj
    Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0'.
    Unable to resolve 'ElectronNET.API (>= 1.0.0)' for '.NETCoreApp,Version=v2.0 (win10-x64)'.

NuGet Config files used:
    C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\NuGet.Config
    C:\Users\ahert\AppData\Roaming\NuGet\NuGet.Config
    C:\Program Files (x86)\NuGet\Config\Microsoft.VisualStudio.Offline.config

Feeds used:
    https://api.nuget.org/v3/index.json
    C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\artifacts

Installed:
    2 package(s) to C:\Workspace\GitHub\TeBeCo\Electron.NET\ElectronNET.WebApp\ElectronNET.WebApp.csproj
@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 3, 2017

Collaborator

Ah - sorry: First guess would be that we referenced the "ElectronNET.WebApp" as a project reference instead of a NuGet reference like the CLI.

Maybe invoke buildAll.cmd the first time - this should build the projects in correct order.

But I will take a look - sorry for the inconvenience!

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 3, 2017

Ah - sorry: First guess would be that we referenced the "ElectronNET.WebApp" as a project reference instead of a NuGet reference like the CLI.

Maybe invoke buildAll.cmd the first time - this should build the projects in correct order.

But I will take a look - sorry for the inconvenience!

@robertmuehsig robertmuehsig self-assigned this Nov 3, 2017

@robertmuehsig robertmuehsig added the bug label Nov 3, 2017

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 4, 2017

Collaborator

I added some notes, because I think it is just because of the LocalDev NuGet folder that is empty on your machine: https://github.com/ElectronNET/Electron.NET#working-with-this-repo

Does that help?

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 4, 2017

I added some notes, because I think it is just because of the LocalDev NuGet folder that is empty on your machine: https://github.com/ElectronNET/Electron.NET#working-with-this-repo

Does that help?

@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco

tebeco Nov 5, 2017

Contributor

i still got error with buildall.cmd also it takes too much time to finish the build
when i just wanted a restore ;)
will retry with 0.6

Contributor

tebeco commented Nov 5, 2017

i still got error with buildall.cmd also it takes too much time to finish the build
when i just wanted a restore ;)
will retry with 0.6

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 5, 2017

Collaborator

As an alternative: Use dotnet build in the API and CLI folder, this should make sure the NuGet packages are present in the LocalDev folder under /artifacts

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 5, 2017

As an alternative: Use dotnet build in the API and CLI folder, this should make sure the NuGet packages are present in the LocalDev folder under /artifacts

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 12, 2017

Collaborator

Still having issues?

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 12, 2017

Still having issues?

@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco

tebeco Nov 12, 2017

Contributor

yes but i did not pull from the repo this week (had no time at work)
also after discussing about dotnet-cli on “aspnetcore slack” someone gave me the proper syntax, still need to test it

Contributor

tebeco commented Nov 12, 2017

yes but i did not pull from the repo this week (had no time at work)
also after discussing about dotnet-cli on “aspnetcore slack” someone gave me the proper syntax, still need to test it

@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco

tebeco Nov 12, 2017

Contributor

again when using a CLI extension there should be no trick should be either

  • in the path so dotnet muxer fond it to redirect arcs
  • an exe you can run (but for debug it is hard guess the RID)
  • a dll (netstandard) you execute (not run like i did) using the muxer that will run it on the current runtime/platform
Contributor

tebeco commented Nov 12, 2017

again when using a CLI extension there should be no trick should be either

  • in the path so dotnet muxer fond it to redirect arcs
  • an exe you can run (but for debug it is hard guess the RID)
  • a dll (netstandard) you execute (not run like i did) using the muxer that will run it on the current runtime/platform
@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco
Contributor

tebeco commented Nov 14, 2017

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 14, 2017

Collaborator

PR merged (and I also enhanced the .sh for osx/linux builds). Can this issue be closed?

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 14, 2017

PR merged (and I also enhanced the .sh for osx/linux builds). Can this issue be closed?

@tebeco

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tebeco

tebeco Nov 15, 2017

Contributor

I had a build error in a controller yesterday (about an event delegate not having the good signature)

is that normal to see both build green and this error locally ?

Contributor

tebeco commented Nov 15, 2017

I had a build error in a controller yesterday (about an event delegate not having the good signature)

is that normal to see both build green and this error locally ?

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 15, 2017

Collaborator
Collaborator

robertmuehsig commented Nov 15, 2017

@robertmuehsig

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@robertmuehsig

robertmuehsig Nov 15, 2017

Collaborator

Ok - I could reproduce it: Root cause is, that Gregor enhanced the API and used the new code in the WebApp. You need to execute the devCleanup.cmd and do a dotnet restore on the WebApp so that NuGet picks the updated Electron.API dll.

I will close this issue now - the original error has been resolved - hope this is OK for you.

Collaborator

robertmuehsig commented Nov 15, 2017

Ok - I could reproduce it: Root cause is, that Gregor enhanced the API and used the new code in the WebApp. You need to execute the devCleanup.cmd and do a dotnet restore on the WebApp so that NuGet picks the updated Electron.API dll.

I will close this issue now - the original error has been resolved - hope this is OK for you.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment