Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

web-ui: fails with default keys #2441

Open
markus2330 opened this Issue Feb 26, 2019 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@markus2330
Copy link
Contributor

markus2330 commented Feb 26, 2019

Steps to Reproduce the Problem

Have some default keys and start up Web-UI:

kdb setmeta /sw/example/highlevel/#0/current/mydouble default 0
kdb ls /
#> /sw/example/highlevel/#0/current/mydouble
kdb run-elektrad
kdb run-web

Expected Result

That Web-UI starts up without issues.

Actual Result

An error is displayed:

KDBError

Command failed: "kdb" ls -0 "sw"
Sorry, I could not process the arguments: sw is not a valid keyname

For absolute keys (starting without '/'), please note that only one of the 

System Information

  • Elektra Version: master

Further Log Files and Output

@goJoWe16

This comment has been minimized.

Copy link

goJoWe16 commented Mar 20, 2019

@markus2330 Could you please assign me to this issue for the course CM and unassign me from the issue #2476 as discussed in this the thread of issue #2476?

@markus2330

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

markus2330 commented Mar 20, 2019

Done!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.