Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

pages: Link to "All site pages" doesn't work on "All site pages" page (Trac #2691) #2691

Closed
elgg-gitbot opened this issue Feb 16, 2013 · 3 comments
Labels
Milestone

Comments

@elgg-gitbot
Copy link

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 16, 2013

Original ticket http://trac.elgg.org/ticket/2691 on 40908330-07-28 by trac user iionly, assigned to cash.

Elgg version: 1.7

Elgg 1.7.5.

The link to "All site pages" when viewing the "All site pages" doesn't work: it links to mod/pages/all/ instead of pg/pages/all/.

Line 26 of mod/pages/world.php need to be adjusted to fix it.

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 16, 2013

Milestone changed to Elgg 1.7.6 by cash on 40908998-06-10

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 16, 2013

cash wrote on 40909002-05-16

(In [svn:7457]) Fixes #2691 fixes all pages link on all site pages page

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 16, 2013

ewinslow wrote on 41155607-03-06

(In [svn:8483]) Fixes #2691: Switching elgg-icon to display:inline-block -- matches behavior of tag

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.