Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Faulty "New group discussion post" notifications getting sent (Trac #4654) #4654

Closed
elgg-gitbot opened this issue Feb 16, 2013 · 6 comments
Closed

Comments

@elgg-gitbot
Copy link

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 16, 2013

Original ticket http://trac.elgg.org/ticket/4654 on 42500895-12-21 by trac user iionly, assigned to unknown.

Elgg version: 1.8.6

Since the community site was upgraded to Elgg 1.8 I receive several faulty notifications a day.

The subject line says "New group discussion post" and the body of these messages contains for example:

New group discussion post:
http://community.elgg.org/plugins/559843/1.0/kill-dead-widgets

But these links don't point to any new group discussion posting (as the missing group name also already indicates) but link to plugin pages.

The common thing of these notifications is that the developers of these plugins are on my friends list (to receive notifications about new plugins and new releases). In case of these notifications though there's nothing obvious new on the plugin pages that should trigger the notification - and surely no new group discussion post.

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

cash wrote on 42502216-07-27

Could you past the body of one the notifications here?

  1. I fixed an issue that caused forum reply notifications to appear like new discussion posts. I think that fix was deployed Thursday or Friday.
  2. I just tested the plugin notifications and they work on my test site.
@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

cash wrote on 42502239-10-08

Never mind. I found the problem. Comments on plugins are generating this.

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

cash wrote on 42502256-12-10

I'm closing this as fixed. If you see it again, please reopen.

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

Milestone changed to Community Site by cash on 42502256-12-10

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

trac user thuvalpakshi wrote on 42503647-08-20

same problem may happens with the All elgg site too.. can u share the fix here?

@elgg-gitbot
Copy link
Author

@elgg-gitbot elgg-gitbot commented Feb 17, 2013

cash wrote on 42504241-08-22

It was a problem in code that was never released with Elgg. [c1621c3]

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.