Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Url clicking in scrollback buffer is failing #93

Closed
kouze opened this issue Aug 22, 2013 · 8 comments
Closed

Url clicking in scrollback buffer is failing #93

kouze opened this issue Aug 22, 2013 · 8 comments

Comments

@kouze
Copy link

@kouze kouze commented Aug 22, 2013

When one clicks on an url in the scrollback buffer, putty is not "opening" the url you are clicking on, it opens "something else" instead.
Bug identified in some of the newest releases, not included in v013 for example.

@kouze
Copy link
Author

@kouze kouze commented Aug 22, 2013

Bug introduced in v017

@FauxFaux
Copy link
Owner

@FauxFaux FauxFaux commented Aug 27, 2013

I'm guessing this is caused by a5a801c's removal of the browser detection stuff. I shall have to have a play around with the different ways to launch a browser.

@kouze: Are you using any of the browser launch stuff; i.e. do you have "Use the default browser" ticked on configuration -> Window -> Hyperlinks? What default browser do you use? etc.

@kouze
Copy link
Author

@kouze kouze commented Aug 27, 2013

Issues is happening with "Use the default browser" ticked (default browser is Firefox 24.0)
But also parameter unticked, with Firefox exe provided, or Chrome exe (30.0.1599.14) or IE exe (9.0.8112.16421)

In fact I played with any config in Configuration -> Window -> Hyperlinks and the bug is always there

@Phoenix09
Copy link

@Phoenix09 Phoenix09 commented Mar 18, 2015

this is happening to me on 0.63-t022
steps I did to reproduce:
open SSH session
hold enter until it fills the screen
$ echo http://google.com
click link (the echoed one), opens as expected
scroll up one line
click link again, opens browser to part of my prompt the same length as the URL

@Phoenix09
Copy link

@Phoenix09 Phoenix09 commented Aug 18, 2015

seriously? no response?
I can reproduce this on Windows 7, 8.1, and 10, on 4 different computers, one is a clean install of Windows 10

@FauxFaux
Copy link
Owner

@FauxFaux FauxFaux commented Sep 21, 2015

Ah, I can actually reproduce this with Phoenix09's instructions.

@FauxFaux
Copy link
Owner

@FauxFaux FauxFaux commented Sep 21, 2015

Let's see how that works for people!

@FauxFaux FauxFaux closed this Sep 21, 2015
@Phoenix09
Copy link

@Phoenix09 Phoenix09 commented Sep 22, 2015

that works
thanks

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.