Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Fig bug: broken (dev) CLI command for adding a Sensor #176

Merged

Conversation

create-issue-branch[bot]
Copy link
Contributor

@create-issue-branch create-issue-branch bot commented Sep 7, 2021

closes #175

@Flix6x Flix6x self-assigned this Sep 7, 2021
@Flix6x Flix6x added this to the 0.6.1 milestone Sep 7, 2021
@Flix6x Flix6x marked this pull request as ready for review Sep 7, 2021
@Flix6x Flix6x requested a review from nhoening Sep 7, 2021
@Flix6x Flix6x changed the title Bug: broken (dev) CLI command for adding a Sensor Fig bug: broken (dev) CLI command for adding a Sensor Sep 7, 2021
@Flix6x Flix6x merged commit f30f1e1 into main Sep 7, 2021
2 checks passed
@Flix6x Flix6x deleted the issue-175-Bug_broken_dev_CLI_command_for_adding_a_Sensor branch Sep 7, 2021
Flix6x added a commit that referenced this issue Sep 7, 2021
…or (#176)

Accept either a generic_asset or a generic_asset_id when initializing a Sensor.

* Create draft PR for #175

* Allow passing a GenericAsset or an id

* Changelog entry

Co-authored-by: Flix6x <Flix6x@users.noreply.github.com>
Co-authored-by: F.N. Claessen <felix@seita.nl>
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

Successfully merging this pull request may close these issues.

2 participants