Use the correct cursor appended icons #666

Closed
wants to merge 1 commit into
from

Conversation

Projects
None yet
6 participants
@charettes

No description provided.

@davegandy

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@davegandy

davegandy Jan 14, 2013

Member

Interesting. Is this fixing a problem you're seeing?

Member

davegandy commented Jan 14, 2013

Interesting. Is this fixing a problem you're seeing?

@charettes

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@charettes

charettes Jan 14, 2013

Yes, I can't manage to take a screenshot but the appended text has cursor: text on FF.

Yes, I can't manage to take a screenshot but the appended text has cursor: text on FF.

@charettes

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@charettes

charettes Jan 14, 2013

I can reproduce by overing the icon in http://fortawesome.github.com/Font-Awesome/#why.

I can reproduce by overing the icon in http://fortawesome.github.com/Font-Awesome/#why.

@wilsonge

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@wilsonge

wilsonge Jan 22, 2013

I can confirm this issue on the link given in FF18 and IE9 - but not in chrome!

I can confirm this issue on the link given in FF18 and IE9 - but not in chrome!

@Mithgol

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@Mithgol

Mithgol Feb 18, 2013

I can confirm on FF19 (beta).

Mithgol commented Feb 18, 2013

I can confirm on FF19 (beta).

@davegandy

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@davegandy

davegandy Mar 29, 2013

Member

Interesting. I'll investigate for 3.1.0.

Member

davegandy commented Mar 29, 2013

Interesting. I'll investigate for 3.1.0.

@davegandy

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@davegandy

davegandy May 17, 2013

Member

Is this issue still happening in 3.1.1?

Member

davegandy commented May 17, 2013

Is this issue still happening in 3.1.1?

@Mithgol

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@Mithgol

Mithgol May 17, 2013

Does not seem to happen any longer.

Mithgol commented May 17, 2013

Does not seem to happen any longer.

@wilsonge

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@wilsonge

wilsonge May 17, 2013

I'm still seeing it in IE10 and FF21 - still fine in chrome tho

I'm still seeing it in IE10 and FF21 - still fine in chrome tho

@Mithgol

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@Mithgol

Mithgol May 17, 2013

Sorry, I was mistaken 5 hours ago.

I still see the problem in Font Awesome 3.1.1 on Firefox 21 (i.e. the mouse cursor still has the I-ray form on font-powered icons in simple text).

Mithgol commented May 17, 2013

Sorry, I was mistaken 5 hours ago.

I still see the problem in Font Awesome 3.1.1 on Firefox 21 (i.e. the mouse cursor still has the I-ray form on font-powered icons in simple text).

@leesei

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@leesei

leesei Jun 2, 2013

Issue reproduced on FF21, IE9 (Win 7), IE8 (XP).

Also, I have to hover on the icons to have them rendered on IE8.
I remember that's IE's behavior if the font is not ready when the page is loaded, is there any workaround?

leesei commented Jun 2, 2013

Issue reproduced on FF21, IE9 (Win 7), IE8 (XP).

Also, I have to hover on the icons to have them rendered on IE8.
I remember that's IE's behavior if the font is not ready when the page is loaded, is there any workaround?

@davegandy

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@davegandy

davegandy Jun 12, 2013

Member

This is now in the 3.2.0-wip branch.

Member

davegandy commented Jun 12, 2013

This is now in the 3.2.0-wip branch.

@davegandy davegandy closed this Jun 12, 2013

@tagliala

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@tagliala

tagliala Jul 5, 2013

Member

this pull request caused #1274

are you still experiencing this issue in 3.2.1 ?

please provide a fiddle showing the bug

Member

tagliala commented Jul 5, 2013

this pull request caused #1274

are you still experiencing this issue in 3.2.1 ?

please provide a fiddle showing the bug

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment