Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Only shows a single frozen image at start #423

Closed
quintesse opened this Issue Feb 4, 2019 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@quintesse
Copy link

quintesse commented Feb 4, 2019

Using my Pixel 2 I can get scrcpy to start and connect to my phone. The mirrored image of my phone pops up on my Windows 10 PC and ... then nothing. The image is just static and won't ever change from that first image when the window opened.

For mouse clicks something similar happens: it registers only a single click and none thereafter.

(Btw, the mouse click always seems to register as a long-press, no matter how fast I click)

@rom1v

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

rom1v commented Feb 4, 2019

That's unexpected (of course).

Could you try your device in another computer or OS, and another device on the same computer?

@quintesse

This comment has been minimized.

Copy link
Author

quintesse commented Feb 4, 2019

Just tried it with a Samsung Galaxy (Android 7) and there it works. Tested my Pixel 2 (Android 9) on another Windows 10 PC and there it works :-/

Rebooted the PC and unfortunately that also didn't solve the issue.

Btw, I saw on the other PC that closing the mirror window also closed the console window, on my PC it stays open so I'm guessing it hangs somewhere. Any debugging I can do?

@rom1v

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

rom1v commented Feb 4, 2019

What if you use a lower definition or bitrate?

scrcpy -m800 -b2M

@rom1v rom1v added the display label Feb 5, 2019

@user897943

This comment has been minimized.

Copy link

user897943 commented Mar 13, 2019

I replaced SDL2.dll in 1.8 with the one from 1.3 and it's working perfectly now.

@quintesse

This comment has been minimized.

Copy link
Author

quintesse commented Mar 13, 2019

Just retested with 1.8 and everything works perfectly now. Closing. Thanks!

@quintesse quintesse closed this Mar 13, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.