Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

"Use as name" on translation set creation page does not work #381

Closed
toolstack opened this issue Apr 3, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@toolstack
Copy link
Contributor

commented Apr 3, 2016

Create a new translation set, select a locale and then click "Use as name" and the name field is not populated.

The javascript that does the work is wrapped in an anonymous jQuery function that does not seem to be working any more.

@toolstack toolstack added the bug label Apr 3, 2016

@toolstack toolstack self-assigned this Apr 3, 2016

@toolstack toolstack added the has PR label Apr 3, 2016

@ocean90

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Apr 3, 2016

Seems to work in Chrome, which browser are you using?

@toolstack

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Apr 3, 2016

I tried it in Edge, IE and Firefox, failed on all of them.

@ocean90 ocean90 closed this in #382 Apr 4, 2016

@ocean90 ocean90 added this to the 2.0 milestone Apr 4, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.