Skip to content
Commits on Feb 4, 2016
  1. Bind tmux choose-buffer to P

    Gavin Montague committed
Commits on Jan 18, 2016
  1. Change to name of synced dir

    Gavin Montague committed
Commits on Jan 8, 2016
  1. HISTFILE shouldn't have escaped the space in the path name

    Gavin Montague committed
Commits on Dec 30, 2015
  1. Sync zsh_history per machine

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    I'd like a more thorough overview of my CLI history in order to look for
    optimizations, patterns and other such things. However, with each
    machine only storing it's history locally and with a cap of 1k lines,
    I'm losing it all.
    
    The Solution:
    =============
    Increase history to 50k lines. We'll see if that slows startup.
    
    Move history to a synced folder and a file named after the current host;
    this stops the different machines generating conflicts and my work-day
    history from polluting my personal history.
Commits on Nov 29, 2015
  1. Change format of commit log to markdown

    Gavin Montague committed
Commits on Nov 27, 2015
  1. Remove pwd from PS1

    Gavin Montague committed
Commits on Nov 8, 2015
  1. Remove my github username

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    
    The Solution:
    =============
  2. Use modern syntax for mouse integration

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    
    The Solution:
    =============
  3. Don't display tmux error when starting a shell

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    If tmux wasn't running when a new shell started up we'd get an error
    that no server could be detected as part of the running-session counter.
    
    The Solution:
    =============
    If tmux isn't running, just display two options. If tmux is running,
    look for the running sessions.
  4. Trying a fix for system hanging on tmux exit

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    See [this thread](https://duckduckgo.com/?q=el+capitan+tmux) for the
    error.  In short: when tmux quits after a long time running the whole
    system locks up.
    
    The Solution:
    =============
    The thread suggests dialing down the update interval on the status bar
    as a fix.
  5. Don't set a global email for git

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    Having my git email address set globally causes merry hell for
    notifications from github.
    
    The Solution:
    =============
    Unset the global email address. This just means it has to be set on a
    repository-by-repository basis.
Commits on Oct 13, 2015
  1. Updated tmux-vim-navigator bindings

    Gavin Montague committed
Commits on Sep 1, 2015
  1. Increase tmux scrollback to 50k lines

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    I occasionally need more than 10k lines of scrollback
    
    The Solution:
    =============
    Moar scrollback!
Commits on Aug 31, 2015
  1. Added aliases for git

    Gavin Montague committed
Commits on Aug 27, 2015
  1. reformatted git post commit hook

    Gavin Montague committed
Commits on Aug 21, 2015
  1. Add git branch to zsh prompt

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    I'd like to remind myself what branch I'm on.
    
    The Solution:
    =============
    Use the vcs_info module of zsh to pull in the branch. I'm mostly unclear
    on what all the options do, but it works.
Commits on Aug 20, 2015
  1. Install Vagrantfile to ~/.vagrant.d

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    Vagrant's dotfile has to live an a subdirectory (~/.vagrant.d) which is
    brimming with stuff I don't want to have to bother ignoring.
    
    The Solution:
    =============
    Add a special case in the installer to link Vagrantfile to inside of
    ~/.vagrant.d rather than to inside ~/
  2. Replace Ruby installer with a Shellscript

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    Installation required Ruby, which was a pain on servers.
    
    The Solution:
    =============
    Install with a pure Shellscript,
  3. Convert the readme to markdown

    Gavin Montague committed
  4. Update default commit message for git

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    Default commit message was vague about what a good subject/summary
    looked like.
    
    The Solution:
    =============
    Expand the instructions about summary with some guidence cribbed from
    http://chris.beams.io/posts/git-commit/
Commits on Aug 17, 2015
  1. Restored tmux's copy-to-clipboard

    Gavin Montague committed
Commits on Aug 13, 2015
  1. Moved git resources into a separate directory

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    The git files (gitmessage, globalignore, etc) were sprawling over the
    top level
    
    The Solution:
    =============
    Move all git resources into a ./git directory (apart from the main
    config)
  2. Add the -n flag to install

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    Running the installation script more than once would create nested
    directories. E.g. tmux/tmux, zsh/zsh
    
    The Solution:
    =============
    Add the -n flag to ln to replace rather than nest directories.
    Previously this was done on OSX with -h, but -n is compatible with other
    unix systems.
  3. Make git messages format more neatly as markdown

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    ============
    It was hard to distingush sections of the commit messag
    
    The Solution:
    =============
    Make 'solution' and 'problem' sections into markdown h1 tags
  4. Apply a template to git commits

    Gavin Montague committed
    The Problem:
    I'm terrible at sticking to well formatted commit messages
    
    The Solution:
    Add a template to my git config that directs me to write better commit
    messages
Commits on Aug 12, 2015
  1. no need for wrap-reattach-to-user-namespace under Yosemite

    Gavin Montague committed
  2. A more sane [activity] highlight

    Gavin Montague committed
Commits on Aug 11, 2015
  1. yet more playing with tmux colours

    Gavin Montague committed
  2. mucking about with the tmux status line

    Gavin Montague committed
  3. Don't include the pane window title in tmux's iTerm title

    Gavin Montague committed
    By keeping the title fixed as
    
    1. Whatever (tmux)
    
    rather than
    
    1. Whatever: vim (tmux)
    
    My RescueTime logs wil get much less verbose because changing program
    inside a session won't spawn a new RescueTime activity
Something went wrong with that request. Please try again.