Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

v1.3.0 Data Not Showing #465

Closed
VwH387RXAF1m61wOtwuU opened this issue Aug 20, 2019 · 19 comments
Closed

v1.3.0 Data Not Showing #465

VwH387RXAF1m61wOtwuU opened this issue Aug 20, 2019 · 19 comments

Comments

@VwH387RXAF1m61wOtwuU
Copy link

@VwH387RXAF1m61wOtwuU VwH387RXAF1m61wOtwuU commented Aug 20, 2019

v1.3.0 not showing entry data in main window, nor when Editing it. Password is there and when copied and pasted elsewhere, it is correct for that entry, but no other data shown. Verified what pass shows from command line, browserpass works fine too by showing username and password and otp, passforios works fine for all data still, so nothing wrong with my git repo. I have 1.2.3 and 1.3.0 installed on Mac 10.14.6 and everything works as expected with 1.2.3 still, but when I switch to 1.3.0, no data other than password is there and visible.

pass_verify_commandline

1 3 0_about

1 3 0_details

1 2 3_about

1 2 3_details

@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Aug 20, 2019

Interesting, seems the auto-templating is broken . .

Will look into it after diner.

@VwH387RXAF1m61wOtwuU

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@VwH387RXAF1m61wOtwuU VwH387RXAF1m61wOtwuU commented Aug 20, 2019

thanks, I added fields in that example to template in settings and I can see them now in main window only when added to default template override, but when you edit the entry, there is nothing there, see attached.

Also, on other entries, I am not seeing the new functionality about OTP inside QTPass, it just shows the otpauth config line, no way that I see to actually copy of current OTP code for that entry, am I missing something there?

Screen Shot 2019-08-20 at 10 19 44 AM

Screen Shot 2019-08-20 at 10 20 01 AM

@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Aug 20, 2019

I'll have to look into the OTP feature, since I didn't write it myself . . hope to have some time for that tomorrow.

@VwH387RXAF1m61wOtwuU

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@VwH387RXAF1m61wOtwuU VwH387RXAF1m61wOtwuU commented Aug 20, 2019

thanks, also let me know when the next release is planned to drop with default auto-template fixed.

@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Aug 22, 2019

I'm hoping to be able to fix these issues before next Monday.

@Spheerys

This comment has been minimized.

Copy link

@Spheerys Spheerys commented Aug 31, 2019

I have the same issue : editing is empty

@schmunk42

This comment has been minimized.

Copy link

@schmunk42 schmunk42 commented Sep 5, 2019

Same here, this is rather suboptimal, could you please look into it or is there a workaround?

PS: There should also be a test for this issue!

@waldner

This comment has been minimized.

Copy link

@waldner waldner commented Sep 10, 2019

Same here, this is rather suboptimal, could you please look into it or is there a workaround?

For now I'm using "pass edit" by hand but of course that's suboptimal too.

@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Sep 10, 2019

This should be fixed in upcoming (this week) 1.3.1 release, see #473

@waldner

This comment has been minimized.

Copy link

@waldner waldner commented Sep 19, 2019

Any estimated date for the 1.3.1 release?

@kpwd

This comment has been minimized.

Copy link

@kpwd kpwd commented Sep 24, 2019

I have the same issue as this.

@t04z

This comment has been minimized.

Copy link

@t04z t04z commented Sep 25, 2019

same issue on arch

@projectq-io

This comment has been minimized.

Copy link

@projectq-io projectq-io commented Sep 26, 2019

Hi,
I've downgraded to 1.2.3 but the same issue here, opening qtpass is OK, I see all my password, but when clicking on one, nothing appear on the right panel :(.

@Spheerys

This comment has been minimized.

Copy link

@Spheerys Spheerys commented Oct 2, 2019

For me the issue is not closed.

Under Arch, you can easily downgrade to qtpass 1.2.3 by following this steps :

In my case, I can get back the informations about stored passwords within qtpass

@annejan annejan reopened this Oct 2, 2019
@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Oct 2, 2019

For me the issue is not closed.

Have you tried 1.3.1 @Spheerys ?

@Spheerys

This comment has been minimized.

Copy link

@Spheerys Spheerys commented Oct 2, 2019

Oh... the 1.3.1 is not avaible on Arch for the moment.
I will come back here after testing, but you can close the issue if you want :)

@Spheerys

This comment has been minimized.

Copy link

@Spheerys Spheerys commented Oct 2, 2019

In fact I can't find any official info about 1.3.1.
On https://github.com/IJHack/QtPass the last tagged version is still the 1.3.0...

@annejan

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@annejan annejan commented Oct 2, 2019

Was only released earlier today https://github.com/IJHack/QtPass/releases
https://github.com/IJHack/QtPass/releases/tag/v1.3.1

So will probably take a couple more hours or a day to trickle down.

@Spheerys

This comment has been minimized.

Copy link

@Spheerys Spheerys commented Oct 3, 2019

This issue is closed with 1.3.1.
thanks ;)

@annejan annejan closed this Oct 7, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
8 participants
You can’t perform that action at this time.