Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[dev.icinga.com #12199] Fix URL encoding for '&' #4384

Closed
icinga-migration opened this issue Jul 21, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@icinga-migration
Copy link
Member

commented Jul 21, 2016

This issue has been migrated from Redmine: https://dev.icinga.com/issues/12199

Created by mfriedrich on 2016-07-21 14:29:02 +00:00

Assignee: gbeutner
Status: Resolved (closed on 2016-07-25 08:55:03 +00:00)
Target Version: 2.5.0
Last Update: 2016-08-22 11:55:34 +00:00 (in Redmine)

Icinga Version: v2.4.10-538-g2d53cdb
Backport?: Not yet backported
Include in Changelog: 1

RHEL7 snapshot packages.

Icinga 2 (version: v2.4.10-538-g2d53cdb)
<1> => var result = {}; for (s in get_objects(Service)) { if (s.state==3 && match("*connected*", s.last_check_result.output)) { result[s.zone] += 1 } };  len(result)
<1> .. ^C

Changesets

2016-07-25 08:54:17 +00:00 by gbeutner 22bb1f4

Fix URL encoding for '&'

fixes #12199
@icinga-migration

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Jul 25, 2016

Updated by gbeutner on 2016-07-25 08:54:49 +00:00

  • Category changed from CLI to API
  • Status changed from New to Assigned
  • Assigned to set to gbeutner
  • Target Version set to 2.5.0
@icinga-migration

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Jul 25, 2016

Updated by gbeutner on 2016-07-25 08:55:03 +00:00

  • Status changed from Assigned to Resolved
  • Done % changed from 0 to 100

Applied in changeset 22bb1f4.

@icinga-migration

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Aug 22, 2016

Updated by gbeutner on 2016-08-22 11:55:34 +00:00

  • Subject changed from Nested if condition doesn't work with 'and' operator to Fix URL encoding for '&'

@icinga-migration icinga-migration added this to the 2.5.0 milestone Jan 17, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.