Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Light does not work

Closed
ghost opened this issue May 25, 2019 · 5 comments
Closed

Light does not work #1220

ghost opened this issue May 25, 2019 · 5 comments
Labels
Bug GUI
Milestone

Comments

@ghost
Copy link

ghost commented May 25, 2019

Describe the bug
Fade does not turn on fullbright. It does the same thing as brighten. Today, I tried using light again, and fade did literally nothing. I have no idea what's causing this problem.

To Reproduce
Turn on fade/brighten in light.

Screenshots
2019-05-22_19 12 05
2019-05-22_19 11 59
2019-05-22_19 12 09
2019-05-22_19 12 11
2019-05-25_15 29 05
2019-05-25_15 29 08
2019-05-25_15 29 16
2019-05-25_15 29 27

  • Impact Version: 4.6 for 1.12.2
  • Using Optifine? yes
  • Using LiteLoader? i dont think so
  • Enabled mods: No Push, No Slow, Terrain, AntiBlind, AntiOverlay, CameraClip, ClickGui, Hud, Light, Main Menu, Nametags, StorageESP, Tracers, Trajectories, AutoTotem, Criticals, Velocity, Auto Eat, Anti Desync, Auto Reconnect, Inventory, Lag Meter, Lag Position, Middle Click Friend, Anti Hunger
  • Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
@ghost ghost added the Bug label May 25, 2019
@SpicyBigGithub
Copy link

SpicyBigGithub commented May 25, 2019

Does the same happen without optifine?

@ghost
Copy link
Author

ghost commented May 25, 2019

Does the same happen without optifine?

I don't know, I'll try it out.

@ghost
Copy link
Author

ghost commented May 25, 2019

Does the same happen without optifine?

I don't know, I'll try it out.

Light still didn't work without OF, it did the exact same thing.

@leijurv leijurv closed this as completed Jun 11, 2019
@leijurv leijurv added the GUI label Jun 11, 2019
@leijurv leijurv added this to the 4.7 milestone Jun 11, 2019
@leijurv
Copy link
Member

leijurv commented Jun 11, 2019

Fixed in 4.7

@ZeroMemes
Copy link
Member

ZeroMemes commented Jun 11, 2019

To fix for now, turn on the Fade option

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
Bug GUI
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

3 participants