Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

125 lines (124 sloc) 4.585 kb
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd" xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<groupId>net.sf.eclipsefp</groupId>
<artifactId>eclipsefp</artifactId>
<version>0.0.1-SNAPSHOT</version>
<packaging>pom</packaging>
<properties>
<tycho-version>0.20.0</tycho-version>
<project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
</properties>
<repositories>
<repository>
<id>eclipse-kepler</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/releases/kepler</url>
</repository>
<repository>
<id>eclipse-birt</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/birt/update-site/4.3</url>
</repository>
<repository>
<id>orbit</id>
<layout>p2</layout>
<url>http://download.eclipse.org/tools/orbit/downloads/drops/R20140525021250/repository/</url>
</repository>
</repositories>
<modules>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell-feature</module>
<!-- TODO: this is currently breaking the build. -->
<!--<module>net.sf.eclipsefp.haskell-update-site</module>-->
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.browser</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.buildwrapper</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.compat</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.core</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.core.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.debug.core</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.debug.ui</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.debug.ui.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.doc.user</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.ghccompiler</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.ghccompiler.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.hlint</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.hlint.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.hugs</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.profiler</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.style</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.style.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.ui</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.ui.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.util</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.util.test</module>
<module>net.sf.eclipsefp.haskell.visual</module>
</modules>
<build>
<pluginManagement>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-surefire-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<!-- TODO: there are currently test failures. -->
<testFailureIgnore>true</testFailureIgnore>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</pluginManagement>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-maven-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<extensions>true</extensions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>tycho-compiler-plugin</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<compilerArgument>-err:-forbidden</compilerArgument>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.eclipse.tycho</groupId>
<artifactId>target-platform-configuration</artifactId>
<version>${tycho-version}</version>
<configuration>
<environments>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>linux</os>
<ws>gtk</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86</arch>
</environment>
<environment>
<os>win32</os>
<ws>win32</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
<environment>
<os>macosx</os>
<ws>cocoa</ws>
<arch>x86_64</arch>
</environment>
</environments>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</build>
</project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.