Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[Issue] Quad view opens in animation mode when using Tab keybind #242

Closed
iWackyMinecraft opened this Issue Jan 30, 2019 · 3 comments

Comments

2 participants
@iWackyMinecraft
Copy link

iWackyMinecraft commented Jan 30, 2019

Animation keyframe window wont appear after using quad view.
Window will appear back when toggling to Edit/Paint then back to Animate.

How to reproduce issue:

  • Create new entity model
  • Go to animate window
  • Enable quad view (Tab)
  • Go back to default view

Using: Blockbench 2.3.2 desktop

image

@JannisX11

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

JannisX11 commented Jan 30, 2019

Quad View should not be accessible in animation mode. Apparently I forgot to add conditions to the toggle action.

@JannisX11 JannisX11 added this to Issue in Blockbench Jan 30, 2019

@JannisX11 JannisX11 changed the title [Issue] Animation keyframe window wont appear after using quad view [Issue] Quad view opens in animation mode when using Tab keybind Jan 30, 2019

@iWackyMinecraft

This comment has been minimized.

Copy link
Author

iWackyMinecraft commented Jan 30, 2019

Quad view can also be enabled on display mode (like on GUI and 1st person preview which doesn't really make sense)

@JannisX11 JannisX11 moved this from Issue to Fixed/Added in Upcoming Version in Blockbench Jan 31, 2019

@JannisX11

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

JannisX11 commented Feb 3, 2019

Fixed in 2.4.0.

@JannisX11 JannisX11 closed this Feb 3, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.