Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Process utilization not shown during profiling or monitoring #89

Closed
JeremyMain opened this issue May 18, 2018 · 2 comments
Closed

Process utilization not shown during profiling or monitoring #89

JeremyMain opened this issue May 18, 2018 · 2 comments
Assignees
Labels
bug
Projects
Milestone

Comments

@JeremyMain
Copy link
Owner

@JeremyMain JeremyMain commented May 18, 2018

Over corrected the display behavior on systems that don't have a GPU to not display the empty utilization information, or when loading from a file.

@JeremyMain JeremyMain added the bug label May 18, 2018
@JeremyMain JeremyMain added this to the 1.06a milestone May 18, 2018
@JeremyMain JeremyMain self-assigned this May 18, 2018
@JeremyMain
Copy link
Owner Author

@JeremyMain JeremyMain commented May 22, 2018

Fix complete and to be included in v1.06a

@JeremyMain
Copy link
Owner Author

@JeremyMain JeremyMain commented May 27, 2018

Fixed in 1.06a

@JeremyMain JeremyMain closed this May 27, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
Bug Triage
Awaiting triage
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.