Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Monitor mode values not correct during scrolling, utilization values are correct #92

Closed
JeremyMain opened this issue May 22, 2018 · 2 comments
Assignees
Labels
bug
Projects
Milestone

Comments

@JeremyMain
Copy link
Owner

@JeremyMain JeremyMain commented May 22, 2018

visual and data inspector utilization values are correct during monitoring but the values of RAM and Framebuffer utilization are incorrect.

@JeremyMain JeremyMain added the bug label May 22, 2018
@JeremyMain JeremyMain added this to the 1.06a milestone May 22, 2018
@JeremyMain JeremyMain self-assigned this May 22, 2018
@JeremyMain
Copy link
Owner Author

@JeremyMain JeremyMain commented May 22, 2018

Fix complete and to be included in v1.06a

@JeremyMain
Copy link
Owner Author

@JeremyMain JeremyMain commented May 27, 2018

Fixed in 1.06a

@JeremyMain JeremyMain closed this May 27, 2018
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
Bug Triage
Awaiting triage
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.