Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

T62936: gltf export with jpeg textures #385

Closed
julienduroure opened this issue Mar 26, 2019 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@julienduroure
Copy link
Collaborator

commented Mar 26, 2019

Blender repo issue : https://developer.blender.org/T62936

T62936: gltf export with jpeg textures

With exporting jpeg textures them assigned as png images and dont founds
this is the file (file provided on blender repo)

If i manually change in gltf text file "png" to "jpg" all works fine (file provided on blender repo)

You may test on this site
https://www.creators3d.com/faq
This is my shader setup

Where i can attach ao texture?

https://dev-files.blender.org/file/data/lc5j3sqo5kpw6j3jrqqi/PHID-FILE-mn5pwq3l5bbybwtzwqkq/Screenshot_20190325_214702.jpg

@UX3D-soares

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 28, 2019

If I understood correctly, the issue was that the images had the wrong mime-type/file suffix referenced in the gltf-file. I wasn't able to reproduce the error with the zip-files attached. Any chance of seeing the actual .blend-file?

@julienduroure

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

commented Mar 28, 2019

Can you please ask directly on blender issue tracker, because the user will probably not read it here

@UX3D-soares

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 28, 2019

The .blend-file can be downloaded here: http://pasteall.org/blend/index.php?id=51463

@UX3D-soares

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Apr 1, 2019

I wasn't able to reproduce the bug as the export worked just fine with the attached .blend-file. On the blender forum, I advised him to update his blender version and then to try the export again. I'm leaving it open for now in case he gets back to me.

@julienduroure

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator Author

commented Apr 2, 2019

I closed the report, because everything works fine with official builds, the user has issue only when he compiles from sources. So this is a building issue, not a glTF bug

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.