New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Can't set a value for search results #5863

Closed
sshcli opened this Issue Apr 17, 2018 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@sshcli
Member

sshcli commented Apr 17, 2018

Steps to reproduce the issue

  1. Backend->components->kunena forum->configuration->frontend->Search Results = 2
  2. Make a search in the forum of a common word that returns a lot of results

Expected result

You should see only two results

good

Actual result

You see all results

bad

System information (as much as possible)

Joomla version: 3.8.6
Kunena version: 5.1.0-RC7-DEV
Php version: 7.2.4
Database version: MySQL 5.6.38

Additional comments

@rich20 rich20 added bug 5.1 labels Apr 18, 2018

@rich20 rich20 added this to the 5.1.0 milestone Apr 18, 2018

@rich20

This comment has been minimized.

Member

rich20 commented Apr 18, 2018

Confirmed, it shows the same number of results per page, as is set Topics Per Page.

@sshcli

This comment has been minimized.

Member

sshcli commented Apr 19, 2018

@sshcli

This comment has been minimized.

Member

sshcli commented Jun 14, 2018

More details about this issue provided by @rich20 on #5989

Describe the bug
https://www.kunena.org/forum/36-German/152869-suchergebnis-im-forum-beschnitten-nicht-navigierbar

To Reproduce
Enter the search keyword Joomla at kunena.org

Expected behavior
All search results

Actual result
You get only 30 results (the same number as topics per page)
You get always the same number of search result as is setting Topics per page

System information (please complete the following information)
Joomla version: 3.8.8
Kunena version: 5.1.2-DEV

@810 810 modified the milestones: 5.1.1, 5.1.2 Jun 22, 2018

@xillibit xillibit modified the milestones: 5.1.2, 5.1.3 Jul 16, 2018

@vincentwolsink

This comment has been minimized.

vincentwolsink commented Aug 10, 2018

Do you maybe have any info on the progress of this issue? I see it has been delayed a couple of times? I think a working search function is quite crucial for a forum :)

Maybe you can give me some pointers where to look for the solution? Then I will try to fix it myself (and am happy to open a PR here if I succeeded).

@sshcli

This comment has been minimized.

Member

sshcli commented Aug 11, 2018

// Everything working perfect back in K.5.0.13
5 0 13

// The pagination was removed in K.5.1.0.RC1
5 1 0 rc1

// Configuration->frontend->Search Results stop working in K.5.1.0.RC2
5 1 0 rc2

810 added a commit that referenced this issue Aug 12, 2018

@810 810 closed this Aug 12, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment